Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

İdeal göğüs ölçüsü

İdeal göğüs ölçüsü
 

Kadınlarda göğüs çok önemli. Ve çoğu kadın göğüslerine hassasiyet gösteriyor. Bu yüzden bakm ve ideal ölçüde tutumak onlar için gerekli. Bazı kadınlar da ise, meme doğuştan küçük ve çelimsiz. Bu gibi durumlar da ise, meme büyütme ameliyatları devreye giriyor. 

Tabi ki burada da bir sorun var o da göğüs ne kadar büyük olmalı ? veya boyuma göre göğüs ölçüm ne olmalı ? veya kiloma göre ideal göğüs ölçüsü nasıl belirlenmeli. Bunların hiçbirinin cevabını google bulamayacağınızı söylemek istiyorum. 

İdeal meme ölçüsü bir estetik ve plastik cerrah tarafından edilen muayene sonrasında vücut tipinize ve yapısına göre belirlenen bir durum. Bu yüzden her kadın için meme büyüklüğü aynı olmaz. Kısa boylularda vücut tipinin iri olduğu durumlarda ayrı bir ölçülendirme yapılması gerekir. 

Biz estetik cerrahların işide aslında estetik ameliyat yaparken kadının doğallığını bozmamaktır. Yani büyük bir silikon takmak marifet değil. Önemli olan ameliyat sonrası ameliyat olduğunun belli olmamasıdır. Yani doğallık esastır. Bu yüzden ameliyat olmak önemli değil kendine yakışan göğüs ölçüsünü belirlemektir. 

Kısacası sonuç olarak ideal meme ölçüsü kadından kadına değişir. Ayrıca bu ölçü de estetik ce plastik cerrahi uzmanı tarafından velirlenmesi gerekir. 

Saygılarımla 

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-buyutme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..