Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Eurovision 2012

Eurovision 2012
 

Eurovision 2012’ye Türkiye adına katılan isim Can Bonomo…

Ülkemizde her sene olduğu gibi bu sene de Eurovision’a kimin katılacağını tahmin etmek adına anket yapıldı. Önceki seneler anketlerde çıkan sonuçların bir kaçında doğru ismi tahmin edebilenler bu sene tamamen ter köşeye yattı gibi. Çünkü hiç kimse bu genç başarılı ismi tahminleri arasına koymamıştı.

Can Bonomo ne kadar tanıyordu?

Birçok insan evet Bonomo’yu tanımıyordu. Birçoğu beklide şarkılarını Eurovision’a katıldığını öğrendiği andan itibaren dinlemeye başladı.
Fakat bu Can Bonomo’nun başarısız olduğu anlamına gelmez. Can Bonomo oldukça başarılı bir sanatçıdır. Müzikleri çokça insan tarafından beğenilmektedir.

Sonuç itibariyle şuan herkes Can Bonomo’yu tanıyorsa sorun yok. Artık birçok kişi şarkılarını ezberledi bile…

Şimdi bizi Azerbaycan’da temsil edecek bu genç sanatçı arkadaşımızı desteklemek için bir şeyler yapalım. Bazı insanlar gibi dinini, kıyafetini vs. sorgulamayalım lütfen.

Can Bonomo’nun Yahudi olmasıyla ilgili bir sürü haber yapıldı. Bonomo evet Yahudi olabilir ama bu sesiyle birincilik getirmesine engel mi?

Ya da şöyle sorsa;

“Can Bonomo Müslüman olsaydı sesi daha mı güzel olacaktı?”

 Tabi ki Hayır! 

Bu kişi bizi diniyle değil sesiyle yarıştıracak bunu unutmayalım. 

Hepimiz “Can Bonomo gerçekten iyi bir sonuç ile Türkiye’ye dönecektir” deyip ona destek olmalıyız.

Can Bonomo’yu ben birkaç senedir Seven Aksu sayesinde öğrendim ve dinliyordum. Evet benim içinde sürpriz oldu Can’ın kazanmış olması. Fakat bu Can’ı yeteneksiz gördüğümden ya da beğenmediğimden dolayı vs değil.  Sadece senelerdir müzikle uğraşan üstatlarımız olduğundan dolayı bu düşünceye kapılmıştım. Ama TRT ve Can hepimizi şaşırtmayı başardı. Buna sevindiğimi bir kez daha vurgulamak isterim. 

Can Bonomo’yu tebrik ediyor ve iyi bir sonuçla Türkiye’ye dönmesini için elimizden geleni yapacağımızı bilmesini isterim.

Sizlerde bu genç arkadaşımıza destek olun çünkü o gerçekten başarılı bir insan. İnanıyorum ki Türkiye’yi de kendisine yakışır bir şekilde temsil edecektir.

 

Yazılarımı takip eden tüm okurlarıma teşekkür ederim.

Bir sonraki yazımda Can Bonomo ile yapacağım röportajı sizlerle paylaşacağım.

 

 

Saygılarımla
Hasan GÜÇLÜ

 
Toplam blog
: 31
: 731
Kayıt tarihi
: 05.12.11
 
 

Hayatın her anından tad almayı bilmelisiniz... ..