Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '10

     
    Kategori
    Dekorasyon
     

    Ev Dekorasyonu

    Zamanımızın en özel ve kendimize ait olan kısmını geçirdiğimiz evimizin dekorasyonu son derece önemlidir. Günün yorgunluğunu atmak, rahat etmek, keyf almak için gittiğimiz evimizin dekorununda bu ihtiyaçlarımıza uygun olması gerekir. Kendi ihtiyaç ve zevklerimize göre belirlediğimiz bir konsept en uygun ve kulanışlı konsept olacaktır bizim için.

    Bir mimarın gözü ile olan güzellik tıpkı bir tablo gibi o sanatçının eseri olacaktır. Ama biz o sanatın içinde mahkum olmamak adına kendimizden birşeyler katmak zorundayız. Kendimizi doğru ifade edip, bu doğrultuda ve bize kolaylık sağlayacak ürünler hayatımızı kolaylaştıracaktır.

    Dolayısı ile evimizi dekore etmek istediğimizde acil kararlar vermek veya biryerlerden kopye etmek yerine önce nasıl bir yapımız var: nelerden hoşlanırız nelerden rahatsız oluruz bunları bir liste yaparak hem kendi işimizi hemde destek alacağımız profesyonellerin işini kolaylaştırırız. Genel kurallarımızı belirledikten sonra boya , duvar kağıdı, perdeler, mobilya ve halılar yapboz gibi yerine oturacaktır.

    Bu ürün grupları için ( boya , duvar kağıdı, perdeler, mobilya ve halılar ) ayrı ayrı söylenecek çok şey var ama bunları tek tek değerlendirip yorumlarınıza sunmak daha uygun olacaktır kanaatindeyim.

    Saygılarımla,

    Modokoperde

     
    Toplam blog
    : 1
    : 1191
    Kayıt tarihi
    : 18.06.10
     
     

    1994 yılında İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldum. Bir süre görevimle alakalı çalıştıktan..