Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '09

 
Kategori
Magazin
 

Ev yapacaksan tuğladan, kız alacaksan, Muğla'dan

Ev yapacaksan tuğladan, kız alacaksan, Muğla'dan
 

Ünlü manken Miranda Kerr...Resimler, Milliyet Internet ve arşivimden


Ah Miranda, ah Miranda. Seni ansam da, anmasam da, sen hep aklımdasın, aklımda. Anlıyorsun ya… Seni İzmir’e davet ettim, adda’lara, madda’lara gideriz dedim, bir türlü gelemedin. Önceleri civcivdin, Sidney’lerde, midneylerde büyüdün geldin, Beni kimsecikler soyamaz dedin. Koala’lar uğruna varıp, Kendini ağaçlara bağlayıp, kalıverdin cıbıldak. Madem öyle, gel bize de. Bizde de ağaç var. Ayımız pek çoktur maşallah. Bu seferki soyunman, bizdeki ‘ayu’ lar için olsun. Dedik, dedik, kendimiz dinledik.

Boşu boşuna seslenmişiz, nefesler tüketmişiz. ‘Ev yapacaksan, tuğladan, kız alacaksan Muğla’dan’ diye diye yetiştirilmişiz biz. Hep de ev ekmeği yiyerek geçinmişiz. Çarşı ekmeği nedir, bilmemişiz. Derken, bir de çıktı başımıza balon mu, Bloom’ mu her neyse, kapıldın gittin, o gidiş. Buradakiler oldu el mafiş. Elemtere şiş, kem gözlere şiş! Eh, öyle olsun bakalım.

Ah Miranda, Miranda… Beni, ‘Şair’ Ahşapçızade Ahmet’ten beter ettin. Adam, sevgililer resmi geçidi uğruna alfabede harf komadı be! Gel derim, gelmezsin. Ege’yi ayaklarının altına sereyim derim, tenezzül etmezsin…Orlonda Bloom’u ağzına sakız edersin. Artık sen de çekilmezsin.

Duydum ki, o yüzüklerin efendisindeki adamlasın. Ne kadar da yüzüklere meraklısın? Bundan sonra ağzımı açmayacağım. Bu kız, kafayı iyice üşüttü. Durup durup cıbıldak oluyoru, ağaçlara bağlanıyoru, keyfine bakıyoru, olan bize oluyoru.

Dahası var. Ünlü mankenimiz Miranda Kerr, elin adamı Bloom’u, avuçlarından sonra kalbine de almış, buyur gir içeri demiş. ‘ Her yol Roma’ya çıkar’ kabilinden. Bu Karayip Korsanlarındaki Will Turner karekteri ile ünlenen Bloom, Miranda’sına daha fazla vakit ayırabilmek için, serinin dördüncü filminde yer almayacak. Niye? Eeee, ortada Miranda var. Ona vakit ayıracakmış.

Durun hele bitmedi. California sahillerindeki Malibu’ da, 13 milyon dolara villa da almış. Oraya taşınacaklarmış. Avustralya nire, Malibu sahilleri nire! Dayanmak marifet, dayan bre!

Bir şey diyeyim mi, dik yamaçlardaki evlerin vahşi tabiat ortamından hayır gelmez insana. Orman yangınlarından kül oluyor hepsi. Al işte sana Tony Hopkins, Dick Van Dyke, Zsa Zsa Gabor ve Ali MacGraw’ın evleri. Yandı, bitti kül oldular. Sen esas, kalbindeki yangına bak. Kendini Ege’nin serin sularına bırak, bütün gemileri yak!

<ı>Ah Miranda, Ah Miranda
<ı>Açık mektubumdur bu sana
<ı>İki elin kanda olsa da
<ı>Elma desem, armut da
<ı>Çıkıp geliver bana
<ı>Kimselere kanma, aldanma
<ı>Ah güzel gözlü Miranda
<ı>Adresim belli, gelesin yanıma
<ı>Yapalım bir röportaj sana
<ı>Çıkalım gidelim Çeşme’lere
<ı>Modelim ol, hem gündüz, hem gece
<ı>Diskolarda coşalım, ye ye ye diye
<ı>Vuralım seninle dağ yollarına
<ı>Çekeyim seni ben, kameralara
<ı>Ah Miranda
<ı>Vah Miranda!

<ı>

<ı>

RESİMLER: (Beklemede<ı>)<ı>

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..