Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '17

 
Kategori
Futbol
 

Evdeki Hesap Tutmadı

Ludogorets, hiç de küçümsenecek bir takım olmadığını gösterdi ve Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’ne puan kaybıyla başladı.

Esasen Medipol Başakşehir maça iyi başladı. Ancak on dakikalık Başakşehir rüzgarından sonra konuk Ludogorets kendisini göstermeye başladı. Bulgar takımı, çok adamla savunma yaparak Başakşehir’in istediği pas oyununu oynamasını engelledi. İleride ise hızlı hücumlarla tehlike yarattılar. Nitekim Ludogorets, ilk yarıda 3, 4 net pozisyon yakaladı.

Ancak konuk takım, ikinci yarıda bir pozisyon dışında etkili olamadı. Bununla birlikte Başakşehir de pozisyon yaratmakta sıkıntı çekti ve maç 0-0 sona erdi.

Medipol Başakşehir’de Mahmut’un eksikliği çok hissedildi. Gökhan İnler kariyerli bir futbolcu. Ancak eski günlerinin çok uzağında.

Mossoro da hayal kırıklığı yaratan futbolculardan biriydi. Onun yerine oyuna giren Napoleoni de bekleneni veremedi. Ancak yine de bu değişiklik, 80.dakikadan çok önce yapılmalıydı.

Mossoro’yu 80 dakika sahada tutan Abdullah Avcı, Adebayor gibi her an skoru değiştirme potansiyeline sahip bir futbolcuyu 65.dakikada oyundan çıkartarak hata yaptı.

Elia iyi bir futbolcu. Ancak istikrarsız. Bu maçta da kötü bir performans sergilediği gibi daha karşılaşmanın başında takımını on kişi bırakacak sorumsuz bir harekete imza attı. Kanımca Kerim Frei da daha erken bir dakikada sahaya sürülmeliydi. Elia, kulübede Kerim Frei gibi kaliteli bir ismin olduğunu düşünüp ona göre oynamalı. Böyle istikrarsız ve sorumsuz davranırsa bir anda kendini kulübede, Kerim Frei’ın yerinde bulabilir.

Sonuç olarak görüldü ki, pek çok kimsenin küçümsediği Ludogorets taş gibi bir takım. Bu maçın rövanşına çok dikkat etmek gerekiyor.

İyi bir takıma karşı oynayan ve gününde olmayan Medipol Başakşehir, hesapta olmayan iki puan kaybetti. Bir sonraki karşılaşma, lider Braga ile deplasmanda. O da zor bir maç. Tabi Braga karşılaşması daha farklı bir senaryoyla oynanacaktır. Medipol Başakşehir kaliteli bir kadroya sahip. Ludogorets maçındaki hatalar tekrarlanmazsa, Braga’dan alınacak iyi bir sonuç sürpriz olmayacaktır.

https://www.facebook.com/tolgaersari/

https://twitter.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..