Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Evliliğin önündeki engeller...

Evliliğin önündeki engeller...
 

Evliliğin önündeki tek engel sizsiniz yani sizin evliliğe yüklediğiniz anlam. Etrafınızdaki evliliklere bakarak bilinçaltımız negatif kayıtlar oluşturur. Anne babamızın evliliği bizim her zaman rol modelimizdir. Ayrıca karmalarımızdan yani atalarımızdan genetik geçen kodlamalar da evliliğe engeldir.

Bir danışanımla yaptığım çalışma sonucu bilinçaltında "evlilikler kısa sürer, zaten evlensem de bitecek boşanacağım" demişti. Buna öylesine inanmış ki o yüzden aşık olduğu insan onunla evlenmek istediği halde kendisi engel koyuyordu. Tabi ki bundan daha fazlası vardı bilinçaltında .. Babası annesi aldattığı için erkeklere güvenmiyordu. "Erkekler güvenilmezdir" inancı saplanmıştı bir kere. Ayrıca "erkekler aldatır" diyordu bilinçaltı.

Aslında bu kodlar hemen hemen herkeste yok mu?? Yolda yürürken bile bazen duyuyorum, genç kızların veya kadınların kendi arasında konuştukları şeylerden biri: "Aman bütün erkekler aynı şekerim" :)) Dönüp de lafa karışasım geliyor ama tanımadığım için bir şey diyemiyorum.

Yine başka bir yerde biri bana şöyle demişti : "Aldatmayan erkek var mı artık bu devirde??

" Hangi devir bu devir ???

Ben aldatılma korkusu içindeyken hep aldatılırım dediğimde herkes şaşırıyor. Ama çekim yasası itinayla çalışıyor. İstesek de istemesek de ..

İşte işimin en zevkli yanı; bu korkulara sahip olanlara yepyeni korkusuz "GÜVENLİ" bir hayata geçişini sağlamak. Konu önemli değil theta healing bilinçaltı terapisi ile her konuda çalışma yapılır. Yeter ki siz hazır olun.

Sevgilerimle...

S.Yeşim Kuzu

Theta Healer & Uzman Eğitmen

 

 
Toplam blog
: 28
: 6802
Kayıt tarihi
: 12.11.11
 
 

1981 Söke'de doğdum. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi mezunuyum. Başarılı bir okul hayatından sonra..