Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Dr. Fahri Karakaş, Londra’da University of East Anglia’da görev yapmaktadır (Norwich Business School, Lecturer in Business & Leadership).  Fahri, 1996 ÖYS sınavında Türkiye 6.sı olarak Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni burslu olarak kazandı ve İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Newyork güncesi...

Büyük geçmiş olsun efendim.. Çok içten yazmışsınız bizi de duygulandırdınız. Umarım Efe'niz bir gün vali olur ve o da Sayın Yüksel kadar insanlara faydalı olur.

22 Şubat 2007 19:05
Herkes kitap yazmak ister

Savaş Bey, iş yaşamında ve yöneticilikte bu kadar yıllık tecrübe ve birikiminiz var; bu birikimleri sizin kaleminizden okumak ve öğrencilerimize okutmak isteriz. Bu sütunlardaki yüzlerce kaliteli yazınız bu konuda yadsınamaz bir yeteneğiniz olduğunun ispatı. Bu yetenek bence sadece bloglarla sınırlı kalmamalı, kitaplara dönüşmeli. Acilen kitap yazmanızı istirham ediyorum, gerekirse bu konuda bir katkımız olacaksa size destek olalım. Ama bir an önce kitaplarınız yayınlansın. Montreal'den sevgi ve selam ile,

21 Ocak 2007 02:29
Büyük buluşma..!

Beşir Bey, ne mutlu size. Tebrik ederim. Allah uzun ömürler versin inşallah. İçten ve güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık.

09 Ocak 2007 22:22
 
Toplam blog
: 279
: 2488
Kayıt tarihi
: 09.09.06