Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Alex'le yollarını ayırdı!

Fenerbahçe Alex'le yollarını ayırdı!
 

Sezon başından beri kendisini Fenerbahçe’nin üzerinde gören Alex kadro dışı bırakılmakta aslında geç kalındı. Transfer dönemi bitmeden ucuz pahalı satılıp, kulüple ilişiği kesilmeliydi. Bu konuda, Alex’le ipler koptu diye yazdığım blog yazında bu görüşlerimi paylaşmıştım.

Baroni, geçen yılki performansının yüzde birini bile göstermiyor. Sezona iyi bir başlangıç yaparken, Alex’le olan kankalığı onun futbolunu engellemiş! Alex’e destek vermek amacıyla, o da futbol oynamıyor,

Sanki Fenerbahçe’de bedava oynuyorlar gibi hareket ediyorlar. Özellikle Alex, Fenerbahçe’ye her hareketi ile zarar veriyor.

Bu kanayan yara biran önce tedavi edilmeli, yani kangren olmadan kesilip atılmalı.

Fenerbahçe’nin yaşadığı onca olayın ardından, savcıların ve hâkimlerin yapamadığını bir futbolcunun yapması akıl alacak iş değil! Alex, Fenerbahçe’ye yapılan operasyondan daha fazla zarar verir konuma geldi.

Şöyle baktığımızda, sezon başından bu yana Fenerbahçe’nin aldığı kötü sonuçlar kadar gündemden düşmeyen bir başka olay da Alex oldu.

Kadroya girmediği dönemlerde Teknik direktör Aykut Kocaman için sosyal medyada sitem dolu mesajlar yayınlayan, oyundan çıkarken sergilediği tavırlarla gündemden düşmeyen ve kendisini takımın üzerinde gören bir tutum içinde!

Bunun en güzel örneklerinden birisini, Kasımpaşa karşılaşmasının devre arasında oyundan alındıktan sonra da kulübe yerine tribüne giderek gösterdi. Tabi yanında kaptana yağ çekmek isteyen Stoch da vardı.

Bu güne kadar taraftarlardan sonsuz destek gören Alex, bu hareketi ile tarafları bile çileden çıkardı... 

Her fırsatta devre arasında Fenerbahçe’den kopabileceği yönünde açıklamalarda bulunan Alex için noktayı yönetim koyuyormuş. Basına yansıdığı kadarıyla; Aykut Kocaman’ın vermekte zorlandığı karar için, yönetim düğmeye basmış.

Fenerbahçeli yöneticilerin şu düşüncede oldukları basına yansıdı. “Artık Alex’in bu tavrı takıma zarar veriyor, arkadaşlarını da etkiliyor. Asıl olan Fenerbahçe’dir. Bu işin daha fazla gündem olmaması gerekiyor”

İşte bu yüzden; Alex gitmelidir diye düşünürken, yönetim bunu gerçekleştirdi.

Evet, Fenerbahçe kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklama, Alex'in kadro dışı bırakıldığı yönünde gelen haberlerin ardından, akşam saatlerinde Alex ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.. Bırakan da Sportif Direktör ve Teknik Direktör Aykut Kocaman. Baroni ile görüşerek, kendisine dikkat etmesi gerektiğini söylemiş.

Aslında geç kalınmış bir karar. 

Ve Fenerbahçe bu operasyondan zarar görecekse görsün deyip, yeni hedeflere yelken açmalıdır. Ayrıca takımı son iki yılda sırtlayan oyunculara da sırt dönülmemelidir. Bunlardan birisi Selçuk, diğeri de Bekir’dir.

Son Kasımpaşa maçında, eğer Egemen’in yerine Bekir oynasaydı, o iki gol de yenilmezdi.

Egemen’in ismi Egemen olsa da, kendisi bulunduğu yere egemen değildi! Yenilen iki golde de onun hatası var.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..