Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’den bir ilk daha…

Fenerbahçe’den bir ilk daha…
 

Malum devre arasındaki Brezilya seyahati, transfer yapılamadan bitmişti. Daha doğrusu bizler öyle sanmıştık. Dentinho’nun kulübü ile anlaşılamamış, transferden vazgeçilmişti. Daha sonra iki ünlü İtalyan kulübü temsilcileri bu transferi gerçekleştirmek için Brezilya'ya gitmiş ancak elleri boş dönmüşlerdi. Oysa ne Juventus, ne de Napoli için ücret çok yüksek değildi.

İtalyan Il Sussi Diario gazetesinin iddiasına göre Napoli Başkanı De Laurentis bizzat Sao Paulo'ya giderek Corinthians Başkanı Andres Sanchez ile Dentinho için masaya oturdu. Juventus'ta Sportif Direktör Alessio Secco'yu İtalya'ya yolladı.

Fakat iki İtalyan spor adamı da elleri boş geri döndü. Çünkü F.Bahçe Dentinho'nun DIS ve Claudio Guadagno ile Jose Ferreira isimli menajerlerde olan haklarının yüzde 42, 5'uğunu ele geçirdi. Bu nedenle de Sanchez, Napoli ve Juventuslu yöneticilerle Dentinho için masaya oturduğunda elinde sadece bir futbolcunun yarım hakkı vardı.

Sarı lacivertli takımın transfer gündeminde, Corinthians'ta bugüne kadar 123 karşılaşmaya çıkan ve siyah beyazlı forma ile 39 gol kaydeden 21 yaşındaki forvet oyuncu Dentinho'nun adı geçerken, F.Bahçe yönetimi transfer konusunda sır vermese de Brezilya basını, Dentinho defterinin kapanmadığını yazıyor. 21 yaşındaki Corinthians'lı golcü, "F.Bahçe'den teklif aldım. Gitmek istemiyorum ama rakam yüksek olursa bana söz düşmez" diyerek yeşil ışık yakıyor. Teknik direktör Mano Menezes, "Ben kulübün çalışanıyım. Dentinho'nun gitmesini istemeyerek de olsa onaylamak zorundayım" diye konuşuyordu.

Bu duruma göre genç Brezilyalıyı seneye Fenerbahçe’de izleyeceğiz. Aynı gazetenin iddiasına göre F.Bahçe, Dentinho ile Haziran ayından geçerli olmak üzere 3 yıllık anlaşma imzaladı bile. Hayırlı olsun….

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..