Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe inşaat taahhüt A.Ş.

Fenerbahçe inşaat taahhüt A.Ş.
 

Fenerbahçe'de, inceldiği yerden kopma safhasına geldik ama ne yönetimden ne de teknik heyetten, elini vicdanına(!) koyup da dibe vurmuşluktan rahatsız olan ve çözüm için koltuğunu terkeden hiç kimse çıkmadı. Şu halden daha beteri de olacak sanırım, sözüm ona takımın üstüne tüneyenlerin sınırsız kredileri bitmek bilmiyor.

Dipte miyiz bundan daha aşağısı var mı? Haftasonu Bursa'ya kaybetsek, Emirates'te Arsenal karşısında daha da ezilsek ya da -en korktuğum- 10. haftada ezeli rakibimizden fark yesek, yine herkes koltuklarında mı olur? Deneyip görmek dahi istemem açıkçası.

Sn. Aziz Yıldırım; yıllardır Fenerbahçe'ye sportif anlamda çok emek verdi. Saygı duyuyoruz. Fenerium, tesisler, stad... Her biri rakiplerimize parmak ısırtan gelişmeler. Ancak yapılan onca yatırım, verilen onca emeğin hiçbiri futbol takımı bazında, saha içine yansımadı. Fenerbahçe; inşaat şirketinden öteye gidemedi. Biz futbol devi beklerken, inşaat ve mühendislik devi oldu çıktı. Fenerbahçe Futbol Klübü; ununu elemiş eleğini asmış topçuların ve antrenörlerin kamp merkezi halini aldı.

Aziz başkan; futboldan çok iyi anladığını iddia ede dursun, Fenerbahçe iddia severler için eğlence kaynağı oldu. "Hafta sonu Bursa banko, çok da iyi oranı var" diyenleri duyuyoruz şimdiden.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..