Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '06

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe lider oldu ama gelecek için ümit vermedi

Fenerbahçe lider oldu ama gelecek için ümit vermedi
 

Fenerbahçe bu akşam Vestel Manisaspor'u 3-2 yenerek bir golle lider oldu, ama oynadığı futbolla ümit vermedi. Sadece Daivid attığı üç golle kendisini eleştirenlere gerekli cevabı verdi. Artık Deivid kimse gönderme edebiyatı yapamaz, futbol işte böyle bir şey, eleştir, eleştir bir iki maçta attığın gollerle seni yerden yere vuranlara gerekli cevabı ver.

Yanlız Fenerbahçe bu akşam yine bireysel gollerle ve paslarla maçı kazandı. Özellikle defansta yapılan bariz hatalarla maçı az kalsın berabere bitirmesi işten bile değildi. Kalede Volkan yediği gollerde şansızlık mı, hata mı desem? Yani golleri yememesi gerekir diye düşünüyorum, genç kaleci daha çok kalede ümit vermesi gerekir.

Önder ve Uğur görevlerini yaptılar. Lugano iyiydi ama biraz ağır bu dışardan seyredildiğinde daha belli oluyor. Edu ise ilk golde yaptığı yan pas hatasını amatör kümede defans oyuncuları yapmaz. Deniz ise elinden geleni yaptı, çalışkan bir görüntü sergilese de bazen hatalı paslar verdi. Appiah ve Tuncay çalışkan ve koşan bir görüntü sergilediler. Tümer ise beklenen atak futbolunu sergileyemedi, tutuk bir görüntü cizdi.

Alex ise yine attığı gollük paslarla görevini yaptı, yalnız hakem Selçuk Dereli Alex'e haksızlık yaptı desem yalan söylememiş olurum. Bazı faulleri görmedi veya yanlış kararlar verdi.

Deivid ise attığı üç gole karşın kaçırdığı iki yüzde yüzlük pozisyonuda atsa maçı beş golle bitirmesi işten bile değildi. Ama maça attığı goller ve Fenerbahçe'ye kazandırdığı üç puan ve averajlada olsa liderliğe damgasını vurdu.

Fenerbahçe maçı kazandı, ama ilerisi için bence ümit vermedi, defansta yapılan hatalar UEFA kupası maçlarında yapılırsa Fenerbahçe için hiç iyi olmaz. Fenerbahçe daha iyi olmalı daha sağlam, ayağa pas yapan ve çok şut atan takım olmalıdır. Bu takıma Mehmet Yozgatlı ve kaleci Rüştü'nün girmesiyle daha iyi olacaktır.

Yine de bir golle olsada liderlik güzel...

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..