Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Fenerbahçe'nin Alex'e kısa cevabı...

Fenerbahçe'nin Alex'e kısa cevabı...
 

Bildiğiniz gibi Alex ayrıldığı takımı Fenerbahçe hakkında düzenlediği basın toplantısı tam tamına 2 saat 7 dakika sürmüştü. Kimi yorumcular 8 yılın iki saate sığmasına akıl sır erdirememişler, Alex’in yaptığı açıklamalardan tatmin olmamışlardı.

Onlar Alex’ten çok daha farklı sözler bekliyor, Fenerbahçe’yi incitecek, acıtacak açıklamaları sayıklıyorlardı. Ancak Alex bir yere kadar gidebildi. Çünkü daha ötesi yok! Hatta bazı sözlerinin doğru olmadığı hemen kulislerde konuşulmaya başlandı.

Öyle ya koskoca 8 yıl, bu kadar kısa zamana sığar mıydı?

Bu gün basını taradığımızda, Alex’in açıklamalarına dört sayfa ayıran gazeteler gördük. Dünden beri televizyon kanallarının tek konusu Alex’in açıklamaları!

Sahi Alex’e bu açıklamaları kim yaptırdı?

Ortada bir sürü isim dolaşıyor, ancak kimse bu isimlere sormuyor, soramıyor!

Neden?

Fenerbahçe ile ilgili en küçük bir eleştiriyi kaçırmayan bu insanlar, Alex üzerinden Fenerbahçe’yi çökertmek istediler, ama amaçlarına ulaşamadılar.

Fenerbahçe’de yönetime talip olanların böyle katakullilere girmeleri ne kadar ayıp!

Birde Alex’in içi boş açıklamaları üzerinden Fenerbahçe’ye vurmaya çalışan yorumcular ve eski Fenerbahçeliler var. Bunların zaten Fenerbahçe düşmanı oldukları biliniyor. Hatta geçenlerde televizyon kanalının birine bağlanan Fenerbahçe Tribün sözcülerinden birisi, bu şahıslara Fenerbahçe düşmanı olduklarını yüzlerine söyledi.

Fenerbahçe kulübü ve Aykut Kocaman Alex’in bu açıklamalarına pek aldırmadı. Resmi internet sitesinden yapılan kısa bir açıklama ile cevap verildi. Ve olay böylece kapandı.

İşte Fenerbahçe’nin Alex’in basın açıklamasına cevap niteliğindeki resmi açıklaması:

"Öncelikle, uzun yıllar formamızı başarıyla taşıyan, armamıza kaptan olarak veda eden Alex de Souza'ya tüm katkıları ve emeği için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Oyuncumuzun, dün, Kaptanı olduğu takımın mahremine ve özeline dair yaptığı ayrıntılı açıklamalar kamuoyunun malumudur.

Daha önce açıklamış olmamıza rağmen bu konu hakkında basın toplantısı düzenlemeyeceğimizi ve sessizliğimizin nedeninin 'konunun diğer tarafının Fenerbahçe Kaptanı Alex' olmasından kaynaklandığını, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Gerek Alex'in taraftarımızın aklında ve gönlünde edindiği yeri koruyabilmesi ve gerekse açıklamasında belirttiği jübile hayalini gerçekleştirebilmesi adına konuya dair açıklama yapmayacağımızı ve kendisini 'Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza'nın' açıklamalarıyla baş başa bıraktığımızı belirtiriz."

Bu açıklama aslında çok şey açıklıyor.

Birileri bu açıklama ile hayal kırıklığı yaşadı!

Basının önemli kalemleri ve yorumcuları, büyük hayal kırıklığı yaşayanların başında geliyor! 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..