Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

10 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe Spor Kulübü
 

Sayın Aziz Yıldırım döneminde her geçen, gün büyüyen ve değişen bir Fenerbahçe kulübü var. Sadece futbola endeksli, bir yapıdan kurtulmuş ve 9 branşta zirveye oynayan, bir kulüp haline gelmiştir. Salı akşamı oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında, Ankaragücü karşısında alınan ağır yenilgi, taraftarını fazlasıyla üzdü. 28 yıldır kupa hasretini de buna eklersek bu üzüntüleri oldukça normal bir sonuç. Ancak görüyoruz ki taraftar da üzüntüsünü sadece 24 saat yaşamış ve destek için, geçen hafta Regal Barcelona deplasmanından tarihi bir galibiyetle dönen, takımlarını izlemeye koşmuşlar.

Dün akşam oynanan Euroleauge 4.karşılaşmasında 14 bini aşkın taraftar, bunu bize apaçık gösterdi. Dün öğle saatlerinde Lig Tv ye konuk olan Sayın Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin bir spor kulübü olduğunun altını çizmiştir. Görüyoruz ki başkan sonuna kadar haklı çıktı. Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı bir zafere daha imza attı. Rakiplerine henüz 70 sayı atma şansı tanımayan, Fenerbahçe Ülker Siena’yı 68 sayıda tutarak 81-68 salondan galip ayrıldı. Dün akşam Sinan Erdem de takım savunması vardı, müthiş bir mücadele vardı, harika bir seyirci vardı, başkan vardı, heyecan vardı kısacası her şey vardı. Daha ne olsun ki; Futbol maçlarında bile stadyumları dolduramayan bir futbol ülkesinde, salonları doldurmak kolay bir iş değil. Unutmadan belirtmeliyim ki Tv’den maçı izlerken dün akşam gözlerinde, heyecanı, sevgiyi, mutluluğu gördüğüm minik Fenerbahçe taraftarı gecenin en güzel fotoğrafıydı.

Artık şunu rahatlıkla görmekteyiz ki Fenerbahçe sadece futbol stadyumlarında ki üç direkten, salonların çemberlerine uzanmıştır. Tabi ki bu arada Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımını da kutlamak gerekir. Geçen sezon Acıbadem bu sezon Ülker’le devam eden başarılar çok önemli ve müthiş bir olaydır. İşte tam bu arada görüyoruz ki Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Fenerbahçe’yi stadyum dışına taşıyanlara sonsuz Teşekkürler.

 
Toplam blog
: 11
: 564
Kayıt tarihi
: 12.09.10
 
 

1983 Tokat doğumluyum. Ancak çocukluğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Meslek Lisesi mezunuyum. Ulus..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara