Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe zaferi

Öncelikle Yazıma Rahmetli İslam ÇUPİ'nin yazısı ile başlamak istiyorum.

FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ
...
Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur.
Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, i...ler diye uğurlanmasına rağmen.
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,
adı konamaz... "
İslam ÇUPİ

Günümüz konusuna gelince Fenerbahçe son 4 - 5 haftadır konuşulan "şampiyonluk sahada değil masada kazanılır" tezini ortaya atanlara karşı çok büyük bir zafer kazanmış ve Trabzonspor ile berabere kalmak sureti yine de benim gönlümün şampiyonu olmuştur . Fenerbahçe'min kazandığı her galibiyet sonrası altında bir şaibe arayanların suratına ömür boyu unutamayacakları bir tokat atmıştır. Son Trabzonspor maçında alınan beraberlik ile birlikte Bursaspor kendi sahasında Beşiktaş' ı yenerek Şampiyon olmuşlardır. Bir futbol tutkunu ve Fenerbahçeli olarak kendilerini yürekten kutluyorum. Fenerbahçe'me gelince artık Aziz Yıldırım dükalığı son bulmalı, Herr DAUM yarın ilk uçak ile geri dönmemek üzere gönderilmelidir. Son olarak Bursaspor taraftarları dışında onlardan fazla sevinen Gökkuşağıspor(6S, 8taş, Trabzonspor vb.) taraftarları inanıyorum ki bu coşkuyu kendi şampiyonluklarında yaşamamışlardır.

 
Toplam blog
: 4
: 750
Kayıt tarihi
: 16.05.10
 
 

12 Ocak 1972 tarihinde Ordu İli, Mesudiye İlçesinde soğuk bir kış günü 6 çocuklu (2 kız - 4 erkek) b..