Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Fizyoterapist & Osteopat & klinik pilates mat 1 eğitmeni & PNİ öğrencisi Bir sağlıkçı olarak Türkiye'de sağlığa bakışı her zaman eleştirdim, bu yüzden yeni ve daha doğru olduğunu düşündüğüm yöntemler konusunda eğitimlere katılıyorum. Bu eğitimlerle insanın bedensel, psikolojik ve duygusal yönlerden bir bütün olduğunu, hast..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Popüler meslekler mi, sevilen meslekler mi?

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanlığı 6 yıl tıp eğitimi ve TUS sonrasında uzmanlık eğitimi ile alınan ünvandır. 4 yıllık fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümlerinden sonra alınan ünvan "FİZYOTERAPİST"dir. Yanlış anlaşılma olmaması açısından yorum yapma gereği duydum, anlayışınız için teşekkürler...

03 Mart 2011 18:03
Birbirimizi 'Yemekteyiz'!

Çok haklısınız. Ben de bu konuyla ilgili bir bloga başlamıştım aslında ama bitirip de yayınlamadım. Nasıl da dört bir taraftan kuşatıldık, her yönden bizi çökertmeye çalışıyorlar. Sıcak savaş bitti ardından soğuk savaş ve en önemlisi psikolojik savaş başladı ve hepimiz buna maruz kaldık. Acı olan buna karşı hiçbir önlemin alınmıyor olması.

01 Şubat 2009 16:37
MEB Hüseyin Çelik çok üzülmüş…

Bence bu sınavlar da saçmalıktan başka bir şey değil daha 4 - 5 yıl öncesine kadar sınavla öğrenci alan anadolu liselerinde bile ÖSS'de çıkmıyor diyerek bir çok konu öğrencilere öğretilmedi, yarış atı gibi sadece sınavlara yönelik dersler işlenmeye başlandı. Beden eğitiminde, resimde ve müzikte test çözmeye başladık. Sonra da biz neden olimpiyatlarda başarılı olamıyoruz neden dünyaca ünlü bestekarlarımız, ressamlarımız 2-3 tane diye düşünelim. Şimdi ÖSS'de soru sorulan dersler nitelikli olarak işlenmeye başlandı ama ya diğer dersler? Kısacası bence eğitim sisteminde köklü değişiklikler yapılmalı ve bu sınavlar kaldırılmalı artık.

01 Şubat 2009 16:07
 
Toplam blog
: 54
: 3369
Kayıt tarihi
: 15.09.07