Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '09

 
Kategori
Reklam
 

fLAŞ...FLAŞ....Muğla'da Görünen Uzaylı

fLAŞ...FLAŞ....Muğla'da Görünen Uzaylı
 

UZAYLI GÖRME OLASILIĞINIZ NE KADAR?

Günlerdir medya’da uzaylı gördüğünü söyleyen ünlülerin sayısı çoğaldı. En son Anjelika Akbar, Harun Kolçak, Reyhan Karaca, Yıldo hemen aklıma gelenler. Bir grup insan diyor ki;’Bu uzaylılar neden sadece ünlülere gözüküyor, biz insan değil miyiz?’

Görüşlerinde kısmen haklılar. Sahi neden bu uzaylılar sadece ünlülere gözüküyor? Ünlerine ün katmak için mi? Yada sıradan insanlara da gözüküyor da, medya onları ‘haber’ yapmadığı için arada kaynıyorlar mı? Uzaylı muamelesi mi gözüyorlar?

Birde şu detay var kanımca. Malum sanatçılar yeniliğe, biz yurdum insanından daha sıcak bakıyorlar. Kafalarına taş gelmeyeceğini bilen uzaylılar da 'sütten ağzı yanan' hesabı, önce duyarlı insanlara yaklaşıyorlar!

Bu konu enine boyuna tartışılır. Hak verenler, vermeyenler, taraf olanlar olmayanlar vardır.

Kişisel görüşüme gelince; Uzaylı ya da her ne adla adlandırılıyorsa… Dünya dışında varlıklar MUTLAKA vardırJ Bakınız Mesaj filmi:

Evren çok büyük bir yer, herhangi bir insanın hayal edebileceğinden de büyük. Sadece biz varsak, bu uzayın korkunç bir israfı demek olurdu, değil mi?
Jodie Foster

Ben geleyim Kategori başlığıma.

Bugünkü gazetede UZAYLI GÖRME OLASILIĞINIZ DAHA FAZLA!

Başlıklı bir reklâm gördüm. Altına da kocaman mavi bir uzaylı resmi koymuşlar. Firma Alarko Carrier

Fiyatlarını, satış noktalarını sıralamışlar. ‘ Bu kalite ve bu güvence, bu fiyata ve bu koşullarla… Normal şartlarda, uzaylı görme olasılığınız çok daha fazla. Kısacası, yok böyle bir kampanya!’ diye de alt başlık eklemişler.

Bence bu gündemde çok başarılı bir reklâm olmuş. Siz ne dersiniz?

 
Toplam blog
: 119
: 1401
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Ben kimim? Tüm sıfatlarımın dışında doğduğum günden beri bu sorunun cevabını bulmak için sürekli ..