Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray – Fenerbahçe…

Galatasaray – Fenerbahçe…
 

Türkiye tipi ülkelerde halkın büyük tutkularından biri futbol. Kim ne derse desin bizde futbolun heyecan ve seyir zevkini en üst düzeye çıkaran kapışması da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında olanlar.

Her iki takımında form durumları, ligdeki konumları na olursa olsun oynadıkları maçlara ne istatistikler, ne saha etki edebilir.

Bu defa, seçimlerdi, dış politika olaylarıydı, Obama’nın ziyaretiydi derken klasik derbi heyecanı hafta başından başlamadı. Ama bu günden itibaren üst seviyeye çıkacaktır.

Galatasarayda bitmeyen bir sıkıntı var; Lincoln. Şimdi buna birde Nonda eklendi. Bu oyuncuların Fenerbahçe maçında nasıl bir performans göstereceği soru işareti. Özellikle Lincolne yüzbin doların üzerinde verilen para cezası bakalım nasıl etkileyecek.

Bu arada sevindirici bir haber Servet oynayabilecekmiş. Tabii uzun sakatlıktan sonra nasıl bir performans sergileyecek meçhul.

Fenerbahçe cephesinde de kafalar çok rahat değil. Edu sezonu kapattı. Fenerbahçe için büyük handikap bu. Alex’in de oynayıp oynamıyacağı meçhul. Tek teselli okçunun giderek form tutması. Alex oynamazsa Semih – Guiza ikilisi sahada olabilir.

Neresinden bakılırsa bakılsın, heyecan katsayısı yüksek bir maç olacak. Beraberliğin iki takıma da yaramıyacağı düşünülürse, gollü güzel bir maç izliyeceğiz gibi görülüyor.

İyi olan kazansın diyerek her iki takıma da başarılar dilerim.

Esen kalın..8/4/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..