Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray başkanı ve antrenörünün kalitesi

Cumartesi gecesi ortaya çıkan olayların en büyük nedeni Galatasarayın şu anki yönetiminin  kalitesidir.

Özellikle Yeni GS. başkanı  öyle görülüyor ki gelmiş geçmiş GS Başkanları arasında kalitesi en düşük olanı. Onun Yönetim Kurulu da doğal olarak onun seviyesinde.

Ali Uras'lar, Alp Yalman'lar, Özhan Canaydın'lar arkasından böyle bir başkan, doğal olarak çok sırıtıyor.

Böyle bir büyük kulübün asaletini yok ediyorlar.

FB ye yapılan komplonun arkasından, ortaya çıkıp, ( sanki önceki yıllarda GS çoook temiz de ) FB nin küme düşürülmesi için ve en ağır cezayı alması için  elinden gelen herşeyi yapan bir insan.

Bunu beceremeyince UEFA ya FB yi şikayet ettiğini sanarak, Türk Futbolünü şikayet eden de onlar.

Gören de Türk Futbol Liginde herşey, yıllardan beri çok temiz sanacak. GS geçmiş yıllarda hiç şike yapmamış, hiç teşvik primi vermemiş gibi.

Aynı mafia babaları gibi. Yüzlerce suçu vardır ama onlar ortaya çıkarlar ve "ben çok dürüstüm, ispatlayın" derler. Ama herkes , herşeyi çok iyi  bilir ama konuşamaz. Ama  herşey o kadar bellidir ki.

GS, Ankaragücünü sadece 8-0 yenerse şampiyon olacaktır ve GS, deplasmanda gider ve Ankaragücünü 8- 0 yener. Şampiyon olur.

Asalet insanların içindedir. Bu, eğitimle, öğretimle kazanılamaz.

Asil insan, rakibine de  saygı gösterir. Onu zayıf hale getirmek için çırpınmaz. Hatta onunla en güçlü durumda iken karşılaşmak ister. Ama kendine güvenemeyen , asil olmayan insan, rakibini hileyle en zayıf hale getirmek ister. Bunu kendisi yapmasa bile her ne şekilde yapılırsa yapılsın destekler. Ve rakibini her şekilde zayıf düşürmek ister.

Güya Türkiye Futbol Liglerinin en büyük sorunu olan "ŞİKE olayını  çözmek için, hedef seçilen FB kulübünü, bu psikolojik koşullarda  her konuşmasında saygısızca eleştiren, yerlere seren, her kelimesinde üstü kapalı olarak hakaret eden, böyle bir başkanın, başrolde olduğu bir ortamda, zaten son 1 yıldır acımasızca tahrik edilen FB taraftarından, farklı bir yaklaşım beklenmesi inanın büyük bir safdillik olurdu.

Allah'a şükredelim ki ölen olmadı.

 
Toplam blog
: 94
: 313
Kayıt tarihi
: 23.06.09
 
 

1958 Nisan İstanbul doğumluyum. Ama tatiller dışında İstanbul'da uzun süreli yaşamadım. 1975 yılı..