Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray korkuyor

Galatasaray korkuyor
 

Dün Rize maçından önce GS yöneticisi Rize Başkanını arayarak "bu maçın hakemini Fener atadı demiş". Uslu da bunu saçma olduğunu, Denizli maçında şampiyonluğumuzun geri alındığını unutmadık ve o kişinin işimize çomak soktuğunu söylemiş.

Fenerbahçe, son şampiyon Fenerbahçe geçen seneki başarısından sonra bu sene de aynı başarıyı göstermek için kolları sıvadı. Son dört yılın kadrosunu bozmayarak, oturmuş bir takımı muhafaza etti. Sezon başında basının şişirmesiyle GS ve BJK pohpohlandı. Amaç Aziz Başkanı yıkmak onu tü kaka yapmaktı. Fenerbahçe’nin bu çıkışı sezon başından beri tahmin edilmedi. Hele hele Antep, Sivas, Rize ve arka arkaya kazanılan maçlar sonrasında herkesi korku dağları sardı. Şimdi de bu tür provakasyonlarla Fener'i engellemeye çalışıyorlar.

Tabi Ulusoy yıllarca Galatasaray'a çalıştığı için, Fener'de Türkiye ligindeki bu istikrarlı gidişiyle birlikte diğerlerini tedirgin etti. Bu toparlanma süreci Daum'la başlayıp, şimdi de Zico devam ettiriyor.

Yani söylemek istediğim nokta. Fener'in Rize'yi yendikten sonra Galatasaray'ın Konya ile oynacağı maçta birçok Galatasaraylının takımına güvenmemesi bu çıkan olayları gösteriyor.

Herkes yavaş yavaş anlamaya başlıyor. Buna sevindim. Bu ülkede normal olan Fenerin şampiyonluğudur. GS kendi sahasında da Fener'i ağırlayacak. Normalde kendi sahanda oynuyorsun ve rakibini yenebilirsin (lig için söylüyorum)

İşte kendi takımına yöneticisine, başkanına, futbolcusuna inanmayanlar sağa sola çamur atıyorlar.

Ekonomisi güçlü olmayan bir takım başarılı olamaz. Eğer başarılı oluyorsa tesadüftür. Bunu aziz başkan söyledi kıyamet kotu. Daha sonra sarı kırmızılı bir takımın asbaşkanı dedi. Tıs yok.

Bu ufak ayrıntıyı da belirteyim dedim.

Korkmayın korkmayın Fener mesaj vermez, hükümet değiştirir.

Mardinli ergin..

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..