Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray matematikçileri yormadı (Galatasaray 1-0 Manchester United)

Galatasaray matematikçileri yormadı (Galatasaray 1-0 Manchester United)
 

Galatasaray; grubundaki 5. maçında sahasında Manchester United'ı 1-0 mağlup ederek, bir üst tur için hala var olduğunu gösterdi. Aldığı bu 3 puanla hem ikili averajla 2. sıraya yükseldi, hem de üst tura çıkma hesapları yapan yorumcuları, hesap-kitap işleriyle yormadı.

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat (Emre Çolak), Burak (Umut), Elmander (Engin Baytar)

Galatasaray; maçın başından itibaren galibiyeti isteyen, ancak temkinli oyunu ile de defans hattını elden bırakmayan bir görüntü içersindeydi. Orta alanda Selçuk- Melo ikilisi, bu sezon için en iyi maçlarını çıkardılar. Takım olarak geride kalan maçlara nazaran, ne ofansif ne de defansif anlamda panik oluşturmadılar.

Rakibin yaş ortalaması genç ve hızlı oyuncuları karşısında temposunu düşürmeden, özellikle orta alandaki kurgusunu bozmadan, akıllı bir oyun ve 54. dakikada Burak Yılmaz'ın kafa golüyle sahadan 3 puanla ayrılmayı başardılar.

Grubundaki diğer maçta; Cluj'un kendi sahasında Braga'yı 3-1 yenmesi de Galatasaray için ayrı bir avantaj oluşturdu. Artık yapılması gereken tek şey; hiçbir olasılığı düşünmeden Braga'yı yenmek. Bir diğer ihtimal Manchester'dan Cluj karşısında galibiyet beklemek.

Galatasaray; en kötü ihtimalde dahi grup üçüncülüğünü garantileyerek, UEFA Avrupa Ligi seçeneğiyle Avrupa'dan kopma riskini ortadan kaldırdı.

Artık tüm insiyatifi elinde bulundurma ve son maçta kendi kaderini kendi belirleyebilecek olmanın rahatlığı ile çıkacağı Braga karşılaşmasından, istediğini alarak bir üst tura çıkması ve ülkemizi gururlandırması dileğimizle...

Son zamanlarda maalesef ki alışkanlık haline gelen, tutucu ve kulüpçü taraftarlığa inat, Ay Yıldız aşkına; Tebrikler Galatasaray...

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..