Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Gecenin Kraliçesi'nden beklenen final haberi geldi!

Gecenin Kraliçesi'nden beklenen final haberi geldi!
 

Son dönemlerin en talihsiz dizilerinin başında Gecenin Kraliçesi geliyor. Star'ın saçma bir şekilde yalnızca Meryem Uzerli'yi ön plana çıkartarak reklamını yaptığı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor, Hayat Şarkısı ve Aşk Yeniden gibi rakipler arasında ezilen dizi hakkında final konusunda düşünülen bir geri sayım söz konusu idi.

Ve beklenen oldu...

Kötü reytingleri ve yarattığı büyük hayal kırıklığı yüzünden zarara sebep olan Gecenin Kraliçesi için 13.bölümde final kararı alındı. Bu salı 8.bölümü yayınlanacak olan dizi 5 Nisan Salı akşamı yayınlanacak 13.bölümü ile ekranlara veda edecek.

Başladığı ilk günden beri söylüyorum : Artık dizinin oyuncusu ya da reklamı ön plana çıkmıyor.

Eskisi gibi ''ismi yeter'' sendromu devam etmiyor. Ne ünlü isimlerin dizileri nasıl hüsranlara uğradığını kendi gözlerimizle görmüşken, artık ''şu oynuyor kesin tutar'' demenin vakti geçeli çok oldu.

Oysa Gecenin Kraliçesi'nde Meryem Uzerli'nin gerisinde kalan Murat Yıldırım, Uğur Polat ve Funda Eryiğit'in performansları gayet iyiydi. Özellikle Funda Eryiğit performansı ile resmen şov yaparken, Meryem Uzerli'nin arkasında kalması adaletin bu sektörde geçerli olmadığını bizlere gösteriyor.

Meryem Uzerli'yi bir 3 sene daha ekranlarda görmemek dileğiyle.

Sevenlerine, izleyenlerine, çalışanlarına büyük geçmiş olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..