​ Gecenin Kraliçesi'nden büyük reyting çöküşü! / TV Programları / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Gecenin Kraliçesi'nden büyük reyting çöküşü!

Gecenin Kraliçesi'nden büyük reyting çöküşü!
 

Gecenin Kraliçesi dizisi ile ilgili çok yazı yazdım ve neredeyse tamamı olumsuz eleştiri içeriyor. Bu eleştirilerin birçoğunun yavaş yavaş su yüzüne çıktığını da görüyorum. Çünkü başlangıçtaki havasına ve beklentisine bakıldığında, hafta hafta sıradanlaşan ve kaybolup giden bir yapıma denk geldiğimizi görüyoruz.

Ki bu sıradanlaşma durumu dün gece yayınlanan bölümün ardından iyice belirginleşti. Bilindiği üzere, dizi 10'dan fazla defa senarist ekibi değiştirmiş ve daha sıcak, daha yakınlaşmalı bir hikaye ile devam etmesi istenmişti. Bunun temel amacı sallantıda olan reytinglerin kendine gelmesini sağlamaktı.

Ancak bu beklenti ve hamle daha da kötü bir seyrin oluşmasına sebep oldu. Çünkü dizinin dün akşam yayınlanan 7.bölümü reyting anlamında tam anlamıyla çöküş yaşadı. Dizinin bu bölümü TOTAL grubunda 2.70 reyting ile 24. , TOTAL grubunda 2.02 reyting ile 24. , ABC grubunda ise 3.07 reyting ile 16.olabildi.

Yani zirvenin sahibi olmasını, EDHO'yu ve Survivor'u zorlamasını bekleyenlere,büyük bir reklam furyası ile başlayarak zirve yapacağını söyleyenlere olumsuz cevap veren dizinin ne hallere düştüğünü büyük bir endişe ile görüyoruz.

En başından beri söylediğim gibi, Meryem Uzerli henüz ''marka'' haline gelmiş bir oyuncu olamadı. Sadece 1 dizide oynayarak tanınan bir isim bu kadar büyük bir yük ile ekrana sürülmemeli. Ki bunun oyunculuk performansına olumsuz olarak da yansıdığını görüyoruz.

Nereden tutsan elinde kalıyor yani. Bu reytinglerle sezon sonunu zor görülürler bence.

Bu durumdan Uzerli bile kurtaramaz sizi.

Bakalım...

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..