Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '07

     
    Kategori
    Güncel
     

    Gençler artık ülke yönetiminde...

    Gençler artık ülke yönetiminde...
     

    25 Yaş meclisi açıldı!

    Gençlik = Çözüm, Gençlik = Özgürlük, Gençlik = Şimdi ve Gelecek, Gençlik = Demokrasi, Gençlik = Cumhuriyet sloganlarıyla yola çıkan 25 Yaş Meclisi, ideolojilere takılmayan, siyasete bulaşmayan, birlik beraberlik içerisinde, Türkiyemizin dünyada söz sahibi bir ülke olması için projeler, çözümler üretecek bir platform.

    TBMM 23. döneminin açılışıyla birlikte projeleri ve çözüm önerilerini sunmaya başlayacak olan 25 Yaş Meclisi, Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Ermeni, Arap, Laz, Çerkez, Hıristiyan, Yahudi, sağcı, solcu, başörtülü, başörtüsüz ayırımı yapmadan 18 – 29 yaş arasındaki tüm gençleri ülke yönetimine katmayı planlıyor.

    “Şimdiye kadar çoktan ülke yönetiminde olmalıydık!” düşüncesini savunan 25 Yaş Meclisi, şu andaki gençlerin çok daha bilinçli, araştıran, sorgulayan ve daha fazla sorumluluk sahibi olduğunu iddia ediyor. Gençlerin zekalarıyla, bakış açılarıyla ve yaklaşımlarıyla ülkeye çok büyük katkılar sağlayacaklarını ve bunu önümüzdeki dönemde projeleri ve çözüm öneriyle ispatlayacaklarını ifade eden 25 Yaş Meclisi’nin merkezi “www.25yasmeclisi.com” isimli internet sitesi.

    Seçilme yaşının 25’e düşeceği gelecek genel seçimlere kadar faaliyet gösterecek olan 25 Yaş Meclisi, tüm gençleri 25 Yaş Meclis Üyesi olmaya çağırıyor…

    www.25yasmeclisi.com

     
    Toplam blog
    : 1
    : 386
    Kayıt tarihi
    : 18.07.07
     
     

    25 Yaş Meclisi’nin kuruluş amacı, gençlerin ülke yönetimi hakkındaki fikirlerini, düşüncelerini, pro..