- Kategori
- Aşk - Evlilik
Gerçek aşka yolculuk (2)

Geçen yazımızda aşk vadisine giderken cıplak olmanız gerektiğini vurgulamış ve nasıl soyunacağınızda kalmıştık. İlk soyunacağınız şey korkularınızdır. Gerçek aşkta korku yoktur. Aşkın zıddı korkudur ve korku aşkta asla bulunmaz. Aşık insan hiçbirşeyden korkmaz.
Gerçek aşk varmak istediğiniz hedef mi? Bu yazıyı okuyorsanız bence evet. O zaman elinizde bir haritanızın olması gerekiyor. Nasıl ki define arayanların bir haritası varsa, sizin de aşk vadisine giden bir haritanızın olması gerekir. Bu harita herkes için aynı, başarabilen başardığı ölçüde vadide aradığını bulacaktır. İlk önce ne kadar korkunuz varsa saptayın. Bütün korkularınızı hayalinizde fotoğraflayın, sonra yırtarak bir çöp bidonuna atın ve yakın onları, küllerini toprağa gömün ve üzerinde mor menekşeler yeşertin. Bu çalışmayı sık sık tekrarlıyarak belirli bir arınma sağlamanız gerekiyor.
Korktuğunuz her şeyi başınıza çekersiniz. Çünkü korku engeldir, Tanrıya güvensizliktir, içinizdeki gücü küçümsemektir. Korkularınızdan kurtuldukça özgürleşirsiniz. İçinizdeki büyük gücü ve size yardım eden bir güç olduğunu hissettiğiniz zaman size kimse karşı koyamaz. Kimsenin size karşı koyamayacağını bildiğiniz zaman karşınızda hiçbir engel kalmaz.
Bakabileceğiniz bir yerlere küçük notlar koyun. Üzerine Allah tarafından seviliyor ve korunuyorum yazabilirsiniz ve bunu sık sık tekrarlıyabilirsiniz. Onun tarafından korunduğunuzdan emin olmak, sizi korkularınızdan arındırıp büyük ölçüde özgürleştirecektir.
Sizi aldatan bir eşiniz olmasından korkmıyacaksınız,
Size yalan söyleyen bir eşiniz olmasından korkmıyacaksınız, Sizi anlamayan bir eşiniz olmasından korkmıyacaksınız. Sadece birkaç örnek verdiğim bu korkularınızı silin lütfen. Israrla ve düzenli bir şekilde bu çalışmaları yapınca içinizdeki hafifliği hissedeceksiniz.
Gerçek aşka yolculuk 3.üncü bölüme geldiğimizde sizler en önemli ağırlıklarınızdan kurtulmuş olacaksınız. O zaman olaylara bakış açınız da çok daha farklılaşacak.
Sevgiyle kalın