Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

Gezi Olaylarının Arkasında FETÖ'mü Vardı?

Gezi Olaylarının Arkasında FETÖ'mü Vardı?
 

Geçmiş yıllarda toplumumuzu bizar eden cinayet, suikast, kumpas, yolsuzluk sarmalının FETÖ’ nün olduğu aşikâr. Bu olayların açığa çıkarılamamasının nedeni de bu. Adamlar askeri, polisi, yargıyı ele geçirmişler nasıl çıkaracaksın.

Bu konuda ben de hükümet gibi düşünüyorum fakat bir farkla bazıları da bunu kullanarak kendi suçlarının üzerini örttü.

Her şey tamam da bir tek Gezi olayları kafama takılıyor. Bu konuda kim ne düşünüyor umurumda değil, bundan önceki her şeyi (Mumcu cinayeti dâhil) FETÖ yapmış olsa bile Gezinin tümüyle FETÖ becerisinin sonucu olduğunu düşünmek zor.

Öldürülen Sırp prens FETÖ olabilir ama sonrası örgüt işi olmaktan çıktı. Yani milyonlarca kişiyi FETÖ sokaklara dökemez. Ve olayın nedeni önemli olabilir ama burada gelişmesi ve sonucu daha önemliydi.

FETÖ şüphesi bende nereden oluştu derseniz insanımızın böyle organize olması çok zordu. Ama bir yandan da bakıyorsun FETÖ halk içinde örgütlenememiş, gel Taksim’de yürüyüşe katıl dese kimse gitmez.

Ben sadece başlangıç kısmında FETÖ’ nün parmağı var mıydı acaba diyorum. Her şeyi buluyorlar bunu da bulsunlar ve halkın iradesini ortaya koyan bu güzide demokrasi hareketi hain odakların kirli amaçlarıyla yan yana getirilmesin!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..