Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '13

 
Kategori
Siyaset
 

Gezi'ye çivi çakılırsa sorumlusu Kılıçdaroğlu olur

Gezi'ye çivi çakılırsa sorumlusu Kılıçdaroğlu olur
 

1. İdare Mahkemesi Gezi Parkı'nda yapılaşmanın önünü açan imar planını iptal etmiş.

Mimarlar Odası İstanbul Şubesi tarafından "Gezi Parkı'na hukuken çivi dahi çakılamaz" şeklinde açıklama yapılmış.

Ey Kılıçdaroğlu Gezi Parkı ile ilgili bu olumlu gelişmeden sonra yasalar delinip yok AVM imiş, yok efendim Topçu Kışlasıymış gibi abuk sabuk projelere geri dönülmek istenirse bil ki sorumlusu sen olacaksın.

Hele bir çivi çakılma eğilimine geçilirse, hiç durmadan görevinden derhal istifa etmeli ve Maliye memurluğuna devam etmelisin.

Sakın ha, Gezi Parkı yayalaştırma projesi kapsamında düşünülen AVM veya Topçu Kışlası yapılması durumunda Ak Parti sorumlu olur falan demeyin lütfen.

Söz konusu Gezi Parkı AVM veya Topçu Kışlası Projesi Mecliste tartışılan bir projedir. Dolayısı ile Meclis'ten geçecek olan karar öncelikle ana muhalefet partisi onayı ile geçmiş olacağından sorumlusu bizzat Kılıçdaroğlu olacaktır.

Madem Demokrasi ile yönetilen ülkede yaşadığımızı iddia ediyoruz, Demokrasilerde ana muhalefet partisi önemli ve etkin parti olduğunu kabül ediyor ve iktidar partisinin her türlü yaptırımının da sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Şunu demek istiyorum..

Gezi parkı ile ilgili yeni jenerasyonunun direnişi ile rand ve peşkeş'e dur denildi. 

Direniş zafer ile sonuçlandı.

Eğer zafere ve hukuk'a gölge düşülürülse biliniz ki siyaset , yani dolayisi ile parlamento görevini yapmıyor demek olur ki,  sorumlusunun iktidar partisi olacağı kadar ana muhalefet partisinin de olacağı dır.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..