Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Göğüs büyütme

Göğüs büyütme
 

Göğüs büyütme estetiğine olan talepler ve günümüz koşulları neticesinde operasyonumuzu hastamızın beklentisini karşılayacak şekilde farklı yöntemler ile yapıyoruz.

Göğüs Büyütme operasyonunu Koltuk altından silikon yerleştirme, Göğüs altı kıvrımından silikon yerleştirme, Göğüs ucundan silikon yerleştirme, Göbek deliğinden silikon yerleştirme ve  Silikonsuz  göğüs büyütme yöntemleri olarak sıralayabiliriz.

Koltuk Altından Silikon Yerleştirme

Estetik ameliyat olmak isteyen her hasta operasyon sonrası işlemin uygulandığı bölgede ne kadar iz kalıp kalmayacağını merak eder. Estetik ameliyatlar arasında kesi izinin kalıp kalmayacağı en çok göğüs büyütme ameliyatların da merak edilir. Göğüslerini iz siz büyütmek isteyen ancak yağ enjeksiyonu istemeyen yada vücudundan yeterli yağ oranı çıkarılamayan hastalarımız için en uygun yöntem koltuk altı silikon operasyonudur. Koltuk altı silikon ameliyatının en büyük amacı hastamızın göğüslerinde iz bırakmamaktır.

Ameliyatın kısaca özetilersek koltuk altından açılan kesi den memeye doğru slikonun boş bir şekilde yerleştirilmesi ve daha sonra solüsyon verilerek şişirilmesidir. Ameliyat sonrası koltuk altınızda bir kesi izi olacaktır. Bu kesi izi de ortalama 1 yıl sonra belli belirsiz bir hale gelir ve çok dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmaz.

Eğer ameliyat sonrası göğüslerinizde kesi izi istemiyorsanız koltuk altı silikon yöntemi tam size göre..

Göğüs Altı Kıvrımından Silikon Yerleştirme

Göğüs estetiğinde en garanti ve en çok tercih edilen yöntemdir. Genel de her hastaya uygulanır. Operasyonun özeti meme altı çizgisinden bir kesi açılarak silikonun ideal şekilde yerleştirilmesidir. Meme altı çizgisinden yerleştirilen silikonların en büyük özelliği göğüse konulmadan şişirildiği için kaç yıl geçerse geçsin formunu korumasıdır.

Göğüs Ucundan Silikon Yerleştirme

Bu tekniği göğüs uçlarından memnun olmayan göğüs uçlarının içeriye dönük yada çok büyük olduğu hastalarımızda uyguluyoruz. Aslında göğüs ucu silikon yerleştirme estetiğine minimal bir kombine işlemde diye biliriz. Çünkü silikonun yerleştirilmesinin yanında göğüs ucuna da müdahale edilir. Göğüs ucunda her hangi bir problemi olmayan hastalarımıza bu operasyonu iz kalacağı için önermiyoruz. Ama göğüs uçlarının da ideal şekline kavuşmasını isteyen hastalarımız için iz kalsa da uygulanabilecek en iyi yöntem budur.

Göbek Deliğinden Sikikon Yerleştirme

Karın germe ameliyatı ile beraber uygulanabilen bir yöntemdir. Koltuk altı silikon yerleştimede ki gibi göğüslerinizde iz kalmaz zaten gerilecek olan karnınıza yapılan kesi esnasında rahatlıkla göğüslere yerleştirilebilir. Silikon göğüse yerleştirildikten sonra şişirilir.

Silikonsuz  Göğüs Büyütme

Lipivage olarakda adlandırılır. İşlemde hastanın kendi yağı kullanılır. İşlemin yapılabilmesi için vücudunuzdan alınacak yağ miktarının yeterli olması gerekir. Yetersiz ise işlem yapılamaz. Hastanelerin dışında cerrahi bir işlem olmadığı için klinikler de de rahatlıkla yapılabilir. Diğer göğüs büyütme işlemlerinin aksine hastaya genel anestezi verilmez ve işlemden hemen sonra sosyal ve iş hayatına dönebilir.

Göğüs Estetiği Fiyatları

Estetik operasyonlarının fiyatlarını internette belirtmek sağlık bakanlığınca yasak olduğundan burada fiyat yazamıyoruz. Mail veya telefon aracılığı ile bize ulaşıp ortalama bir fiyat bilgisi alabilirsiniz. Net bir fiyat almak istiyorsanız da muayeneye gelmelisiniz.

Op.Dr. Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..