Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Göğüs küçültme

Göğüs küçültme
 

Göğüsleri vücut yapısına göre normalden daha büyük olan hatalarımız sosyal ve iş hayatında hem fiziki hem de psikolojik olarak olumsuz yönde etkilenir.

Ameliyat Öncesi

Aslında her cerrahi ameliyatta işlem öncesi yapılacaklar aynıdır. Ameliyatta 8-10 saat kala yiyecek ve içecek tüketmemeli kanı dulandırıcı ilaçlar kullanmamalı ve sigara ile alkol kullanıyorsanız ameliyattan 1 hafta önce kullanıma son vermelisiniz.

Göğüs Küçültme Ameliyatı

Ameliyatı anlaşmalı olduğumuz bir hastane de ve genel anestezi altında yapıyoruz. Ameliyat ortalama 3 saat sürüyor. Ameliyat sonrasında kontrol amaçlı sizi 1 gece hastanede misafir edip daha sonra da taburcu ediyoruz.

Ameliyatı kısaca özetlersek göğüs ucundan veya meme altından yapmış olduğumuz bir kesi ile fazla olan yağları çıkarıyor daha sonra da kesiyi dikerek kaparıyoruz. Kesinin nereden yapılacağına muayane bulguları ve göğüs ucu büyüklüğünüze göre karar veriyoruz. Eğer göğüs ucunuz çok büyükse göğüs küçültme işlemi ile beraber göğüs ucunu da küçültebiliyoruz.

Estetik Ameliyat Sonrası

Ameliyat sonrası hastamız ağrı hissetmesin diye ağrı kesici ilaçlar veriyoruz. Daha sonra göğüs bölgesine sinir bloğu uygulaması yaparak hastanın konforunu sağlıyoruz. Ağır bir işte çalışmayan hastalarımız taburcu olduktan yaklaşık 4 gün sonra sosyal ve iş hayatına dönebilir. Eğer hastamz ağır bir işte çalışıyorsa yaklaşık 1 ay boyunca dikkat etmeli ve ağır bir şey kaldırmamalıdır.

Bunlar dışında ameliyat sonrası kliniğimize gelerek rutin kontrollerinizi yaptırmanız gerekiyor. Lütfen kontrollerinizi aksatmayın J

Göğüs Küçültme Fiyatları

Tabi ki ortalama bir göğüs küçültme fiyatı var. Ama maalesef yasak olduğundan ve etik olmayacağından fiyatımızı makalemizde belirtemiyoruz. Mail atarak veya telefonla ortalama bir fiyat bilgisi alabilir. Net bir fiyat içinde muayeneye gelebilirsiniz.

Esteport Estetik

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..