Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '14

 
Kategori
Müzik
 

Göksel kalbimizi “acıttı”!

 
Nostalji albümleriyle bizi eski zamanlarda yolculuğa çıkaran Göksel, 5 yıl aradan sonra kendi beste ve sözlerine yer verdiği yeni albümü Bi’ Aşk Var’ile 2012’nin ilk günlerinde kulaklarımızı kendisine esir etti.
 
 
Muzikicinefes.com’un sponsorluğunda  3 Şubat gecesi  Göksel, “benim aşk evrelerim” olarak nitelendirdiği yeni albümünden şarkılarını ilk kez Salon misafirleri için seslendirdi. Sahneye yeni albümü için değiştirdiği imajı ile çıkan Göksel’in heyecanlı ve sempatik tavırları seyirciyi mest etti. Kısacık saçları, deri ceketi ve hüzün dolu sesiyle, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarıyla alkışları topladı. “Sabır”, Bir Seni Konuşurum” “Depresyondayım” gibi eski şarkılarına da yer veren Göksel, yeni şarkılarından “Acıyor” , “Gidemiyorum” ve Rüzgar” ile yine bu yılın en iyi şarkılarına imza attığını kanıtladı.
 
 
Geceye ikinci bir elbiseyle devam eden şarkıcı nostalji albümlerinden seslendirdiği şarkılar ile izleyenlere keyifli dakikalar sundu. Anlaşılan Göksel her zaman olduğu gibi yine çok iyi bir albüme, iddialı bir imaja  ve muhteşem bir  canlı performansa imza atmış oldu!
 
Toplam blog
: 48
: 160
Kayıt tarihi
: 25.10.14
 
 

Tiyatro, Müzik, Plastik Sanatlar, Sinema sever, Gezip, görmek anlatmak, fotoğraflamak ister, Şehi..