Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '14

 
Kategori
Müzik
 

Pembe şapkası ile tek kişilik dev orkestra: Elvis Costello!

Liverpol’un Beatles‘tan günümüze çıkardığı en değerli ses olan Elvis Costello, kasım ayının romantizmine yakışır bir konseri İstanbullu hayranlarına armağan etti.
 
Unilife organizasyonu ile gerçekleşen konsere sanatçı, seyirciyi çok bekletmeden sahnedeki yerini aldı.  Maslak Tim Show Center’da sahneye orkestra ekibi olmadan çıkan Costello, akustik yorumu ve bitmeyen enerjisi ile dinleyiciyi mest etti. Kendisi ile özdeşleşen fötrü ve büyüleyici  gitar tınıları ile sahnede tek başına devleşti. Bir ara mikrofonsuz da şarkı söyleyen Elvis, seyircilerin arasına karışarak onlarla sohbet etmeyi de unutmadı. Neşeli tavırları ve güçlü sesi ile kendisine bir kez daha hayran bıraktıran Costello,  “Almost Blue”,  “Every Day I Write The Book”  şarkılarıyla gelmiş geçmiş en iyi ozanlardan biri olduğunu aldığı alkışlarla yeniden hatırlattı.
 
Notting Hill filminin soundtrackleri olan “She” ve “ I Want You” ile finale yaklaşırken, seyirci Elvis Costello’yu yeniden sahneye çağırdı. Israrlara dayanamayan sanatçı, bir kez daha sahneye çıkıp ayakta alkışlanarak İstanbullu müzikseverlere veda etti.
 
Toplam blog
: 48
: 160
Kayıt tarihi
: 25.10.14
 
 

Tiyatro, Müzik, Plastik Sanatlar, Sinema sever, Gezip, görmek anlatmak, fotoğraflamak ister, Şehi..