Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Murat GÜLCEK - Yakamoz35

http://blog.milliyet.com.tr/gulcek

26 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Güle güle Şampiyonlar Ligi

Güle güle Şampiyonlar Ligi
 

FENERBAHÇE SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN.


Centilmen bir taraftar olarak sızlanmaktansa Porto’yu tebrik etmeyi yeğlerim. Böylesine önemli bir maçta profesyonelce oynayıp Şampiyonlar ligi vizesini almayı başardılar. Büyük takımlar büyük maçları kazanan takımlardır.

Fenerbahçe dalgalanmaya devam ediyor. Ne yapacağı belli olmayan bir takım hüviyetinde. Bir maçta beş gol atıyor diğer maçta gol pozisyonu yok. Derbide Galatasaray gibi bir takıma dört atıyor aynı sahada Porto ve Arsenal’e kaybediyor. Takımın maçlara konsantre olamadığı bir gerçek. Çünkü konsantre olduğu maçları rahat kazanıyor bu takım.

Dün Fenerbahçe aslında güzel bir oyun sergiledi. İlk yirmi dakikada bulduğumuz pozisyonlardan birini değerlendirebilsek skor çok farklı olacaktı. Volkan’ın yaptığı güzelliği Porto affetmeyince moraller bozuldu. İspanyol hakemin yaptığı hatalarda futbolcuları oldukça gerdi. Bu hataların en önemlisi de Porto’nun ikinci golünde topun elle teması oldu.

Bu maçta Yasin’in Lugano’nun yerini dolduramayacağı kesinlikle anlaşıldı. Uğur ve Gökhan kanatları çok iyi kullandılar. Deivid çok etkisiz bir oyun çıkardı. Birde Guiza’ya verilen paranın Semih’e de verilmesi gerektiği anlaşıldı. Türk futbolculara güvenmeyerek yanlış yapıldığı bir gerçek. Semih’in Guiza’dan hiçbir eksiği yok. Hatta futbol aklı olarak fazlası bile var. Kazım ilk on bir de oynamadığı zaman yedek kulübesinde oyuna girmesini istediğimiz tek futbolcu. Onun dışında yedek kulübesinde oyuna girip maçı çevirecek bir tane bile adam yok.

Fenerbahçe taraftarı böyle bir futbolu hak etmiyor. Yenilgiyi demiyor dikkatinizi çekerim. Yenilgi mutlaka futbolun içinde olacaktır. Fakat bu dalgalı futbolu , kötü performansı hak etmiyoruz. Bu futbolla elenmemiz aslında sevindirici. Gruptan çıksaydık önümüze ilk çıkan kaliteli takıma karşı daha kötü durumlara düşebilirdik. Bu düşünceyle ben elendiğimize üzülmüyorum.

Önümüzde bir maçımız kaldı. Maçı kazanırsak Uefa kupasına katılmayı başaracağız. Fakat deplasmanda bunu başarabilir miyiz bilemiyorum. Karşımızda ki takımda Uefa için saha avantajını kullanmak isteyecektir. Fenerbahçe konsantre olduğu maçları kazanabiliyor.Temennim bu maça iyi konsantre olup Uefa kupasına katılabilmek.

<ı>HAYDİ FENERBAHÇE UEFA AŞKINA

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 150
: 1014
Kayıt tarihi
: 25.04.07
 
 

İzmirliyim;Şehrimi ve ülkemi seviyorum.Yaşamayı seviyorum. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi seviyorum..