Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Haberin Olsun..

                                                                               Haberin Olsun..
 
Çok eminim.. Bak güzel insan kardeşim: Seni sonsuz anlam arayışlarınla bir müphem boşlukta çaresiz bırakan ve ziyadesiyle mutsuz eden sulu sepkin hayat var ya içinde yaşadığın! hani her şey darmadağın, her şey çok bir karmakarışık. 
 
İşte böyle dünyanın genel anlamda kötülüklere teşne çirkin bir yere dönüşmesinin sebebi, senin kafanı karıştırması ve çok üzüyor olmasında değil. 
 
Asıl sebep, İyi kitabın hayata uyarlanmaması. Yani şu, insanlık tarihinin içinden süzülüp gelen yazılı metinler, kült eserler ve bilim (sayısal, sosyal, fen ve doğa bilimleri.) sanat, edebiyat, felsefe.. üretimleri onlar kötü sistem yapıcıları ve siyasal belirlenimciler tarafından geriye atıldı. 
 
Yeniden ve acilen olması ve yapılması gereken dünde, bugünde insanlığın ürettiği yarında üretimini sürdüreceği gerçek ve yüksek insani değerlerin insanlığın önüne getirilerek, ait oldukları mutlak yere insanların zihinlerine ve manevi dünyalarına geri dönmesi. 
 
Yoksa bütün bir insanlığa içinde bulunduğu bu tuhaf durumdan kurtuluş için bir öncekinden daha fazla olarak her geçen felaket günde doğru yönde belirgin bir çıkış yolunu göstermeyen içinde boğulduğumuz bu çirkin dünyanın kirli yüzleri maalesef yaşadığımız hayatlarımızı dört bir yandan delik deşik etmeye, kara karanlıklarla kaplamaya ve dünyamızı karartmaya devam edecek...
 
 
Toplam blog
: 643
: 67
Kayıt tarihi
: 20.02.17
 
 

Eğitim Durumu Halkla İlişkiler Yüksek Lisansı İsletme Fakültesi Sosyoloji Bölümü Gazeteci ..