Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Hamile ama başkasıyla evli

Hamile ama başkasıyla evli
 

Ünlü reality şov sunucusu Kim Kardashian, bir türlü boşanamadığı basketbolcu eşi Kris Humphries'i sevdiği için onunla evlendiğini belirtti.
TMZ'nin haberine göre, boşanma duruşması kapsamında yeminli ifade veren Kardashian'ın ifade verme işlemi, avukatının ofisinde gerçekleştirildi ve 9 saat sürdü.
Kris Humphries'in avukatı Lee Hutton, Kim Kardashian'ın Humphries ile sadece sunduğu reality şovun reytinglerini artırmak için evlendiği yönündeki iddiayı araştırırken, Humphries'in boşanmayı değil zaten 72 gün süren evliliğin "iptalini'' istiyor. Humphries, böylece boşanma olmadığı için Kardashian'a hiçbir mülk veya para vermek zorunda kalmayacak.
İfade verilirken Humphries'in o gün maçı olmamasına karşın orada bulunmadığı belirtildi.
Avukatın reyting için evlendiği iddiaları üzerine de Kim Kardashian, ''Ben Kris bana evlenme teklif ettiğinde onu seviyordum'' dedi. Bununla beraber Humphries'in avukatı Hutton da reality şov ile ilgili çok fazla soru sormadı.
Kim Kardashian ile Kris Humphries, 1.5 yıl önce evlenmiş, 72 saat evli kalmıştı. Boşanma davasının yeni duruşması, 6 Mayıs'ta görülecek.
Kardashian, resmen Humphries ile evli olmasına karşın sevgilisi rapçi Kanye West'ten bebek bekliyor.

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..