Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Siyaset
 

Havuzlu villalarda gerçekten de "kiracı" imiş !!!..

Havuzlu villalarda gerçekten de "kiracı" imiş !!!..
 

Villalar Ahmet Burak ve Necmettin Bilal kardeşlerimizin miş!!.. Ha bir de halaları nın!!..


Bu günkü Milliyet ve Vatan'ın internet sayfalarında var.

Ama ben AKP cenahından "yorum" yazanlara veya (varsa yüzleri) bundan sonra "yorum" yazmak isteyenlere bir kez daha belirteyim.

Kısıklı'daki Villalar (hani şu çift duvarla çevrili, yüzme havuzlu, helikopter pistli villalar var ya, işte onlar) Tapu kayıtlarına göre, RTE'nin oğulları Ahmet Burak ve Necmettin Bilal Erdoğan'ınmış.

Bu kardeşlerimiz değeri 7 milyon dolar olan bu villaları, 2006'da 1 milyon dolara almışlar. Hemde kimden? RTE'nin çocukluk arkadaşı Mehmet Gür'e ait bir şirketten.. Eminim parasını da peşin "ödemişlerdir". (Nerden buldularsa) Öyle ya bu kardeşlerimiz 2006'dan dört yıl önce iş adamlarının bursuyla yurt dışında eğitim görmüyorlar mıydı?..

Erdoğan ailesinin villaları (ailenin diyorum çünkü, aynı mevkide RTE'nin kızkardeşinin de bir villası bulunuyor.) Çamlıca tepesinde yani İstanbul'un en güzel yerlerinden birinde.

Tripleks villaların 1727 metrekarelik arsa paylarıda bulunuyor.

Villaların sahipleri tapuda, "Ahmet Burak Erdoğan 1/2, Necmettin Bilal Erdoğan 1/2 " yarı yarıya ortak olarak işlenmişler.

Valla ben bu günkü gazetelerin İnternet sayfalarının " yalancısıyım". İnanmayan açsın baksın.. Ya da Hüseyin Çelik çıksın yalanlasın. İsterse Ağlamacı başı da bu bir iftiradır diye ağlayabilir.

Eeee. Bu Ahmet Burak ve Necmettin Bilal kardeşlerimiz ayıp etmişler!!. İnsan hiç sahip olduğu villaları babasına "kiraya" verir mi?!!..

Haydi bakalım, AKP'den nemalanan ya da AKP yardakçısı "yorumcular" ..

Şu "demokrasi havariliği" yorumlarınızı bir kenara bırakın da birazda şu garip guraba, fakir fukara haklarından bahsedin. On bin taneniz bir araya gelse on yıl çalışsa, bu kadar yüksek bir servete sahip olabilir misiniz ondan bahsedin. Lütfedin de bu konuda bir yorum yazın.

Bekliyorum..

Saygılar..

16.08.2010..

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..