Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Hay senin aklına tüküreyim

Hay senin aklına tüküreyim
 

MÜSLÜMANIZ DERİZ DE, NE KADAR MÜSLÜMANIZ ORASI TARTIŞILIR.


Hayda, sen iyice zıvanadan çıktın kendine gel der gibisiniz. Haksız da sayılmazsınız ama ne yapayım. Gündemde bazı endamı yerinde ama aklı hafiften kıt olan hemcinslerimi görünce zıvanadan çıkıyorum. Böyle saçmalamaya başlıyorum. Daha iki gün önce bu aklı kıt olanlardan birini, artık kocasımı desem, dostumu desem eşi ile kavga etti diye silahı çekip her ikisini de öldürüverdi. Zırvalamamın ve tükürme isteğimin tavan yapmasına neden olan da bu günkü; adamın eşi tarafından bıçaklanan ve şikayetçi değilim diyen hatun.. Kızım siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. Yoksa katıksız olarak homini gırtlak mı yaptınız. Ben size ne diyeyim bilmem ki!

Endamın yerinde ama aklın yok be güzelim. Akıl olmayınca da işte böyle kurda kuşa yem olup gidiyorsun. Adamın zaten bir eşi varmış; afedersin ama sen hangi akla hizmetle yedek olmayı kabul edersin ve aynı çatı altında oturursun. Kadın seni sefalar getirdin, geç başımın tacı ol diye karşılayacak mı sanmıştın. Yanıldın ama bunu anlamaya ömrün yetmedi. İki karı bir olup adamın kafasının etini yiyip, tasının fırlamasına sebep oldunuz. Adamın fantazilerine ters düştü bu durum, oysa ne hayalleri vardı kimbilir. Her gece yatak da, gönlüm zampara, gelsin hatunlar hayda hayda di hayda!!!!!!!!!!!!! Of buna benzer bir şarkı vardı değil mi? Nerden çıktı bu hatunların dırdırı kuzu kuzu yatıyorduk, hırlaşmasalardı. Şimdi ikisi de etrafımda pervane olacaklardı. Allah rahmet eylesin ikisininde ömrü bu kadarmış. Bu kadarmış da aklı uçkuruna kaçan adam ya çocuklar onlar ne olacak şimdi? Senin hapishaneden çıkıp, üçüncüyü, dördüncüyü bulmanımı bekleyecekler. Biraz akılları varsa eminim onları annesiz bıraktığın için senin yüzünü bile görmeyeceklerdir.

İkinci endamlı ve aklı kıt hatun kişi de; adamın eşi tarafından bıçaklanmış. Neyse ki ucuz atlatmış. Belki bu bıçak aklını başını getirirde mesajlaşacağı adamları iyi seçer. Güzel ama aklı kıt kızım!  Bu adamlar ikiye ayrılır: evli olanlar, bunlar senin sandığın gibi evi olanlar değil aman haa! bunların eşleri vardır. Seninle sadece erkeklik egosunu tatmin ediyordur. Birde bekar olanlar var, bunlar mesajlaşman için idealdir. Tabi seninde bekar olman onlar için aranılan kriterler arasındadır. Adamın eşinden şikayetçi olmadığına göre aklın pek kıt gibi gelmiyor, bile bile bıçağa doğru yürümüşsün. Bıçağın acısı eminim aklını başına getirir.  

Şimdi içimi döktüm ya; bir anda tükürme isteğimde geçti. Aklınızı başınıza geri çağırın hanımefendiler, böyle ikinciliğe oynamaya ve soyunmaya devam ederseniz geleceğiniz hiç parlak olmayacak bilesiniz. 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..