Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '14

 
Kategori
Deneme
 

Hayallerle yaşamak

Hayatımın içinde sen varsın demeyi o kadar çok isterim ki! Ne farkeder ben böyle de hayatındayım diyebilirsin. Ben senin için bulutların üstünde bir dünya kurarım o zaman kimse şahit olmasın, kimse dokunmasın, karışmasın; senin sevdiğin çiçekler, senin istediğin hayaller, herşeyi senin istediğin gibi dizayn ederim.

Sen yeter ki kilidi aç, izin ver. Dur durak bilmeden seni arar yüreğim. İlk limandan kalkan gemiye benip, son limanda da beraber inelim. Martılar akisler çizerek arkamızdan gelirken semaya bakıp meltem rüzgarlarını içimize çekelim. Dalgaların kıyıya vurup iz bıraktığı gibi gözlerin de gözlerimde iz bıraksın, yüreğin yüreğime mühürlensin. Deryaların içinde çeşit çeşit, renk renk balıklarla beraber yüzelim. Hayal olarak değil gerçek olarak yaşayalım duygularımızı. Oysa ben içimdeki duygusal boşluğu hayallerle doldurarak yaşıyorum. Seninle hayallerde konuşmak veya konuşmak isteyip de konuşamamak, geceleri varlığının yerine hayalinle konuşmak, gözlerine bakıp gözlerindeki enerjiyi hissedememek, ellerinin sıcaklığını hissetmek için ellerini tutamamak gerçekle hayal arasında kalmak böyle bir his. Gitmek istediğim yerlere hayallerimde gitmek kısacası hayal aleminde yaşayıp duygularımın hiçbir zaman diliminde hiçbir öneminin olmadığını anlamak, hayatımdaki o boşluğu hayal olarak doldurmak bu olsa gerek.

Senin için hiçbir şey ifade etmeyip, hiçbir önem taşımasam da hayallerde yaşamak, seni ancak hayallerde yaşatmak mümkündür. Belki zamanla silinip giderler aklımdan. Bir hayal olarak girdin hayatıma ve öyle de kalacaksın.

 
Toplam blog
: 37
: 433
Kayıt tarihi
: 30.07.10
 
 

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.  2006 yılından itibaren memur olarak görev yapmakt..