Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

35 yaşındayım, bekarım. Kayseri'de bir meslek lisesinde öğretmenim. Uzun yıllar mesleki teknik eğitimi geliştirme projesinde (METGE) koordinatör olarak çalıştım. Program geliştirme, meslek kursları, ihtiyaç belirme vb. konularda çalışmalarda bulundum. Hayatta hep ortalarda bir yerlerde durdum. Ne karavana attım, ne de 12'de..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kenan Evren'i koruyalım

benim anladığım sizinde evrenin korunmasındaki kastınız referanduma hayır oyu vermek. bunun içinde gerekçeniz evrenin sırlarının açığa çıkması yoksa kendini vuracak hikayesi. iyi de darbe olalı 30 yıl olmuş, adamımız 92 yaşına gelmiş. konuşması için daha ne kadar bekleyelim yarın eceliyle ölse ne olacak?

28 Temmuz 2010 14:59
Bir öneri: Dershanelerin hepsini kapatalım

Uğur Dündar'ın ifadesiyle Türkiye de yılda dershaneye aktarılan para 9 milyar dolar. öğretmen olmama rağmen Türkiye de başını dershanelerin ve özel okulların çektiği bir eğitim mafyası olduğuna inanıyorum. Malesef çocuklarımız; devlet okularında ders anlatılmıyor, dershaneye gitmeyen üniversite kazanamaz mantığıyla oralara çekiliyor. Dershanelerde ki her 10 öğretmenden 8 i devlet okulların da çalışabilecek yeterliliği bile sahip değil. Bir çoğu üniversiteyi bitirememiş, ataması yapılmamış tecrubesiz yada eğitim fakültesi mezunu bile olmayan insanlar. Ben dershanelerin gerekliliğine inanmıyorum başarılı ve çalışkan öğrenci zaten kazanacak dershane öğrencinin başarısına ortak oluyor o kadar. Kaldı ki yaklaşık 1.700.000 kişinin girip sadece 180.000 kişinin kazandığı bir sınav sisteminin ne kadar adil olduğu söylenebilir ki ?

17 Aralık 2007 09:38
Erkeklere sesleniyorum...

Yazınızı okudum ve çok kızdım. Sıradan bir bütün erkekler aldatır martavalı. Sizin partnerinizin bunu yapması bütün erkeklerin aynı şeyi yapacağı anlamına gelmez kaldı ki günümüzde kadınların da bu konuda pek sütten çıkmış ak kaşık oldukları da söylenemez, bunu anlamak için bir takım arkadaşlık ve partner bulma sitelerine girmeniz yeterlidir. Bundan sonra size ilişkiniz de sorun yaşamanız durumunda; kendi ilişkinizi sorgulamanızı tavsiye ederim.

11 Aralık 2007 08:54
 
Toplam blog
: 12
: 1342
Kayıt tarihi
: 10.01.07