Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Haykırışımı duymadın ki...

Haykırışımı duymadın ki...
 

Resim: Milliyet fotogaleri.


Haykırdım!.. Yer-gök inledi. Ötelerden haykırışımı duyan çok oldu. Ama en yakınımdaki sen ve senin gibiler sesimi duymaktan aciz kaldı. Geriye sadece acı bir haykırış ve ortada kalan bir yürek oldu.

Gözlerimin pınarı yaşla doldu. Ötelerden görüldü gözyaşlarım, ötelerden sildiler göz pınarlarımı. Ama sen ve senin gibiler gözyaşlarımı görmekten aciz kaldı. Kör müydünüz yoksa, ya da sağır mıydınız? Ya da çok iyi görüyor, çok iyi duyuyor fakat görmek ve duymak işinize mi gelmiyordu? Yoksa yüreksizliğiniz ve cesaretsizliğiniz mi engel oluyordu beni duymanıza ve görmenize? Ya da vicdansızlığınız kör ve sağır etmişti sizi. Bana karşı olan önyargınız engel olmuştu belki de. Yargısız infazıma sebep, önyargılarınız oldu elbette.

Hayat bu... İnsanoğlunun başına ne geleceği belli olmaz. Belki yarın da sen haykırırsın, belki haykırışından yer-gök inler. Belki sesini ötelerden duyan çok olur. Gözyaşını ötelerden silerler belki. Ama yıllar sonra öteler her ne kadar sana yakın gibi görünseler de, sen en yakınını gözlersin hep. Öteler seni hiç bir zaman yalnız bırakmasa da sen hep beni ararsın.

Bakma sen şimdiki halimize, daha yolun başındayız. Yolun sonu yaklaştıkça, ölüm korkusu bizi sardıkça birbirimizi arayacağız. O çok sevdiğimiz ötelere vardıkça yolun sonuna yaklaştığımızı anlayacağız. Belki ömrümüzün sonunda birbirimize sarılacağız ama iş işten geçmiş olacak. İşte o zaman ağlayacağız, ama gözyaşlarımız boşa akacak. Bizden başka sesimizi duyan da olmayacak, gözyaşımızı silen de. Birbirimizin değerini işte o zaman anlayacağız, ama o zaman da çok geç kalmış olacağız.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..