Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '15

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayrına olana izin vermek

Hayrına olana izin vermek
 

Hayatta elde etmek istediklerine illa keskin virajlardan geçerek, yokuşları tırmanarak, mücadele ederek ulaşmak zorunda değilsin.

Kendini, sana bunların kolay yollardan da gelebileceği inancına aç.

İyi bir hayat doğal olarak senindir. Bu, evrenin işleyiş kanunudur. Sen izin ver, gerisi kolay. Evren senin için çalışmaya hazır.

Tabii istediğin şeylerin hayatına kolayca girmesine izin vermek önemli. Bunu yapmayı öğrendiğinde hayatında olmasını istediğin iyi ve hayırlı şeylerin sayısını artırabilirsin.

Daha çok sevgi, huzur, mutluluk ya da para isteyebilirsin. Ama çok paranın adamı bozacağına inanıyorsan ya da sevilmeyi hak etmediğini düşünüyorsan işin zor. Bin yıl beklesen bunları yaşamına dahil edemezsin.

Çünkü genellikle neye inandığının farkında bile değilsindir. Kim kendisini sevilmeye layık bulmaz ki, deme bana. Bilinçaltın buna senden bağımsız bir şekilde karar vermiş oluyor.

Mesela hayatında olanlara bir bak. İyi ya da kötü hayatına girenler sen onlara izin verdiğin için oradalar. Parasızlık ya da sevgisizlik sen başka türlü olmasına izin vermediğin için varlar.

Dedim ya bu izin verme meselesi önemli. Kendinle ilgili farkındalığını artırdıkça ruhsal yönden büyüyecek ve izin verme ya da kabul etme becerini de geliştireceksin.

Böylece hayrına olanı öyle derin mücadelelerle değil, kolayca elde etmenin keyfini süreceksin.

Kendine her gün şöyle de:

HAYRIMA OLAN ŞEYLERİN HAYATIMA DAHA ÇOK VE DAHA KOLAY GİRMESİNİ HAK EDİYOR VE BUNLARA İZİN VERİYORUM.

 

 

 

 
Toplam blog
: 53
: 288
Kayıt tarihi
: 23.08.14
 
 

Sevgili blog okuyucularım, Size burada sunduğum çeşitli bakış açıları, sadece ileri sürmekle kalm..