Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Atışması mı Oldu?

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Atışması mı Oldu?
 

İsterseniz bu yazıdan önce paylaştığım linki okuyunuz (1). Sonra ne değişmiş konuşalım! Yazım 2013 tarihli…Bence hiçbir şey değişmemiş.

Malum 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri içerisinde Hazal Kaya da yer almaya başladı. Gerek olgunlaşmaya başlayan yaşı gerekse fikirlerinin ışığı pek çok kadına hedef gösterecektir. Verdiği röportajını da defalarca izledim. Aklı başında çok doğru konuşmuş tatlı Hazal!

“Magazin yapacağım!” “Gündeme oturacağım!” derken bazı haberler ve yorumlar kendi kendinin pimini çekmek gibi oluyor. Son televizyon haberi ve twitterdan yapılan acımasız eleştiri neden yapılır? Çağatay Ulusoy’a Hazal Kaya’nın laf attığını düşünmek oldukça ilginç! Haber diğer türlü yayına alınsaydı da aynı derece etkili hatta sevimli olacaktı. Oysa diğer yol seçildi ve hayran kitlesinin tepkisini çekti.

Amaç buysa haklılar ve çektiler!

İyi de bu haberleri yapmak hayranların olumsuz yazıları ve eleştirileri ile altlarında yanan dinamitin farkında olmadıklarını gösterir. Yazılarımın hiç birinde olumsuz ve tepki çekecek şeyler yazmamaya özen gösteriyorum belki başarıyorum belki de ben de bazı yazılarımda kalemimi kırıp infaz ediyorumdur.

Amacım sadece bu tepkiler karşısında izleyici ve hayran kitlesine borçlu olduğumuzun farkında olmaktır! Bu farkındalık ile işimizi yapmazsak yarın ne yaparız? Onlar bizi izlemezse ve okumazsa biz boşluğa fırlattığımız harflerden ve görüntülerden ibaret oluruz.

Hazal Kaya ismi yeterince ilgi çekiyor ve bu sezonun en başarılı dizilerinden birini gündeme oturtturuyor. Daha önce de yazdım şimdi de tekrarlayacağım: Hazal Kaya ve Burak Deniz bu sezonun en fazla prim yapan çifti oldu. Nereye baksanız onları görüyorsunuz. Çok hoş çünkü bu hedeflerinin daha da büyüyeceğini, hayranlarının daha da artacağının basit bir göstergesidir. Böyle olunca haber özelliği gittikçe büyüyor. Yalnız unutulan bir şey var ki bu kadar büyük bir kitle tarafından; takip edilen, sevilen, kardeşi, çocuğu, idolü olarak görülen birine yapılan haberlerin daha dikkatlice yapılması gerektiğidir.  

Çağatay Ulusoy – Hazal Kaya isimlerinin haber değeri tek başına yapılan haberlerden daha da fazla dikkat çeker. O zaman lafın arasına Çağatay Ulusoy’u da sokalım, herkes bizi izlesin, herkes bizi okusun düşüncesi de tamamen yanlış oluyor. Kadınlar için Hazal Kaya çok güzel sözler söylemiş ve umarım bu söyledikleri genç nesillerin kulağına küpe olmuştur.

Unutmadan şunu da söylemek isterim Hazal çok dobra bir karakter! Çağatay Ulusoy’a laf dolandırıp da konuşmaz. Çağatay’a lafı varsa direkt ona hem de sosyal medyadan söyler. Hazal’ın tarzı bu! Çağatay ve Hazal günlük yaşamlarında da birçok ortaklığı olan dostlardır. O zaman kaçak laflar zaten Hazal’a yakışmaz!

Sağa sola atılan laflar ile yazı yazmaya devam etmek çok acımasızca. Ben sağa-sola laf atmayacağım! İsteyen istediğini anlasın…

Hayatta anlaşılmanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/basiniza-hazal---kaya---dusecek/Blog/?BlogNo=403002 (1)

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..