Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '14

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Hemoroid, (basur) tedavisinde kara merhem ve etkileri

Hemoroid, (basur) tedavisinde kara merhem ve etkileri
 

http://www.basurkaramerhem.com


Basur & Hemoroid  Tedavisi ve Kara Sakızlı Merhem'in Etkileri

Hemoroid, yani basur adı verilen, makattaki çizgili kas dokusunun altında yer alan toplar damar yumaklarının varisleşmesi ile ortaya çıkan hastalık dünya nufusunın %25 lik bir kısmını etkilemekte.

Yıllar yılı yapılan klinik çalışmalarda malesef kortizon içeren pomadlar, lokal anestezik etkilli krem veya fitiller, hastanın kullanım süresince rahatlamasının önüne geçmemekteydi. 

Keza cerrahi operasyonlarda, basur ameliyatı 10-15 dakikalık acısız bir yöntem olarak gözükse bile, iyileşme sürecinin uzun ve acılı olması hastaları caydıran bir sebep olmuştur. Bu kadar sıkıntıya rağmen ilk bir yıl içerisinde % 60 lara varan nüksetme durumuda cabası. 

Bu negatif etkenler hastaları alternatif ve bitkisel tedavi yöntemlerine sürüklemiş ve maalesef denenen tüm yöntemlerde kayda değer bir tedavi başarısı sağlanmamıştır.

Ülkemizde de 20 milyon insanı zor durumda bırakan hemoroid sorunu hayatı çekilmez kılan, yaşam kalitesini oldukça düşüren, bir anlamda ''öldürmese de süründüren bir illet'' olarak umutsuz bir vaka haline gelmiştir. Uzman fitoterapist olarak çalışmalarıyla ses getiren bir herbalistimizin 7 yıldır hastalarına önerdiği ''kara sakızlı merhem'' şeklinde lanse edilen , 8 farklı bitki extresinden elde ettiği bu karışım, hemoroid tedavisinde umut ışığı olmuş, akademik düzeyde yapılan çalışmalarda %95'in üzerinde kalıcı bir basur tedavisi imkanı sağlayarak, Dünya'ya sesini duyurmuştur.

Kara Merhem ile Hemoroid (Basur) Tedavisi

Kara sakızlı merhem olarak ünlenen ve hemoroid bitkisel tedavisinde çığır açarak umut ışığı olan hemorita, basur hastalarını tercih ettiği acısız ve doğal bir yöntemdir. Ortalama 8-10 günlük bir kullanım ile basur memesinin tamamen kurumasını ve küçülmesini sağladığı gibi, kanamalı hastalarda, basur kanamasını da keserek, bir kaç günde iyileşme sağlamaktadır. Ancak en önemlisi hemorita, basur memesini saran bağ dokuyu da güçlendirip, sıkılaştırarak ilerki yıllarda tekrar nüksetmesine olanak sağlamamasıyla da alternatifsiz kalıcı tek hemoroid tedavi yöntemidir.

Kara merhem tabiri genel bir kullanıp olup, hemoroid tedavisinde kullanılan bu kara sakızlı merhem, muadili olmayan, sadece bitkisel ekstrelerden elde edilen özel bir hemoroid kremidir.

      Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tarafından bir uzman ekibin çalışması ile, uluslarası kulvarda yerini almaya hazırlanan bu, basur & hemoroid tedavisinde kara merhem, yenilen, içilen bir ürün olmaması ve sadece bitkisel ekstrelerden üretimesi sebebiyle, hamilelerin, emziren annelerin kullanabildiği tek yöntem olması sebebiyle de öne çıkyor. Pana Natural çatısı altında yaptığı çalışmalarla alternatif tıpta ses getiren, Uzman Fitoterapist Mehmet Fatih Halitoğlu'nun yıllar süren çalışma ve emeğinin bir sonucu olarak ortaya çıkan bu kara merhemin, dünya çapında yaygınlaşması ve basur, hemoroid tedavisinde adeta bir devrim olması göğsümüzü kabartan bir çalışma olmuştur. 

 
Toplam blog
: 10
: 34833
Kayıt tarihi
: 23.03.14
 
 

Allah'ın doğada insanoğluna sunduğu ve ya unutulmuş yada farkedilmemiş sonsuz nimetleri olduğunu ..