Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '15

 
Kategori
Futbol
 

Her şeye rağmen Galatasaray

Her şeye rağmen Galatasaray
 

Yeni sezona kötü bir giriş yapan Galatasaray ilk 2 haftada sadece 1 puan toplayabildi ve hem taraftarlarının hem de spor otoriterelerinin hedefi oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Osmanlıspor karşısında mutlak favori olan Galatasaray kendi sahasında ağır bir yenilgi aldı.Yenilginin sorumlusu olarak  teknik adam Hamza Hamzoğlu oldu. Yaptığı yanlış değişiklikler ve taktiksel hatalar eleştiri oklarını almasına sebep oldu. Özellikle Osmanlıspor karşısında Burak'ı oyundan alması ve Umut ile devam etmesi en büyük hatası olarak kabul edildi.

*********HER ŞEYE RAĞMEN******

Hamzaoğlu'nun yaptığı taktiksel hatalar ve oyuncu değişiklikleri, Muslera'nın yediği hatalı goller, bunların hepsinin bir geçiş evresi olduğunu Galatasaray'ın sezon başındaki nazar boncuğu olduğunu düşünüyorum. Bu takım geçen sene Prendelli yönetiminde Anadolu takımlarında bile 4 yiyen bir takımken Hamzaoğlu ile  dirilmiş ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını kazanmış ve bununla birlikte 4.yıldızı eklemiş ve artı 2 kupa daha kazanmıştı. Yine Galatasaray'ın bu zor günleri atlatacağını ve birlik ve beraberlikle çok daha iyi futbol sergileyip ligde şampiyon Galatasaray gibi oynayacağını düşünüyorum.

3.Hafta da oynayacağı Konyaspor maçının önemi bu yüzden daha fazla olacak. Galatasaray bu maçı kazanıp çıkış yapacaktır diye düşünüyorum. Olması gereken ve eksik olan tek şey inanç şu anda. Futbolcuların zafere inanıp bu maçı alması lazım.

  

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..