Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

MBA değil ama HBA (Herşeyi Bilen Adam) yapmış birisiyim. Hemen her konuda fikrim var ama hiç fikrim olmayan konuda ahkam kesmem. Hayatın cam kenarından gözlem yapmayı severim. Farkındalık benim için çok önemlidir ve bu sayede çevremdeki insanlara duyarlıyımdır. Diğer insanlardan beklentim de bu yöndedir. Daimi bir yeni iş ara..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Biz olmazsak, bayram da olmaz

eski değerlerimizden çok uzaklaştık, yerine de yeni değerler koyamadık. yine de bundan sonraki bayramlar ve yeni gelecek yıllardan umutluyuz. en azından umutlu olmalıyız. sizin de bayramınız kutlu, yeni yılınız mutlu olsun.

01 Ocak 2007 16:39
Matrak çocukluğum - 3 "benim sinemalarım"

...bu yazınızı zevkle okudum. her satırda ben de kendi çocukluğuma döndüm. benim kaçışım yanlış yere, istanbul'a oldu. ankara'dan da neden kaçılırsa, kaçılıyor işte demek ki!!

12 Ekim 2006 09:11
Eğitimin çıkmazları

Eğitim, ne sadece okulda ne de sadece aile içinde alınabilen/verilebilen bir şeydir. Aslında ikisinin birleşimidir. Bu bakımdan velilere karşı yaklaşımınız çok da özellikli imiş. Ama sizin de belirttiğiniz gibi farklı ve faydalı işler yapanlar, hep göze batarlar. Yine de sizin öğrencilerinizin, dolayısıyla velilerinizin şanslı olduğunu düşünüyorum. Çabalarınıza sağlık hocam.

24 Ağustos 2006 12:00
 
Toplam blog
: 66
: 2742
Kayıt tarihi
: 09.06.06