Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '13

 
Kategori
Siyaset
 

Herkes siyasetçi olmaz, olamaz 7

Herkes siyasetçi olmaz, olamaz 7
 

utanç tablosu


Siyasetçilik özel yetenek ister. Her adamın işi değildir. Her kes siyaseti beceremez. Zaten bu yüzdendir ki ülkemizde siyasetçi pek fazla çıkmaz.

Mesela ben bir ülkeyi yönetiyor olsaydım; Bir onbaşısını kaçıran hamasa dünyayı dar ettikten sonra Gazza’yi yerle bir ederek onbaşısını sağ selim onların elinden alan İsrail’e tv programlarında “one minute” diye ROL İCABI rest çektikten sonra, “dünyanın süper gücü oluyoruz” diye milleti uyuturken, iki yıldır PKK teröristlerinin elinde tutsak olan asker ve polislerini geri vermeleri için onların her dediğini kabul ettikten sonra, tutsaklar serbest bırakıldığında yandaş veya devlet tv kanallarına çıkıp milletin gözünün içine baka baka “HİÇ BİR ŞEY VERMEDEN MÜZAKERE EDİYORUZ, ÇOK İYİ ŞEYLER OLACAK BU ÜLKEDE, İNŞAALLAH” diyemezdim.

BİLMEYENLERE, BİLMEK İSTEMEYENLERE KISA BİR NOT: BDP, İHD VE MAZLUMDER GİBİ PKK DESTEKÇİLERİNİN OLUŞTURDUĞU HEYET GİDEREK ASKER,POLİS VE KAYMAKAMDAN OLUŞAN 8 KİŞİYİ PKK'DAN 13.03.2013 GÜNÜ TESLİM ALDILAR.

PKK'NIN BARIŞÇI, DOST YANLISI GÖSTERİLMESİ PROPAGANDASI ZİRVEYE ÇIKMIŞ OLDU. DEVLET İSE KAÇIRILAN ASKERİNE, POLİSİNE BİLE SAHİP ÇIKAMAYAN VE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İNSAFINA KALMIŞ BİR GÖRÜNTÜ SERGİLEMİŞ OLDU.

 
Toplam blog
: 40
: 645
Kayıt tarihi
: 30.12.11
 
 

PhD (Nükleer). Başka söze gerek yok bence... İçel'de yaşıyorum. ..