Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '13

 
Kategori
Deneme
 

Herşey çok güzel olacak

Herşey çok güzel olacak
 

En çok inanmak istediğim ama bir türlü inanamadığım bir kelime var “her şey çok güzel olacak”

Bu kelime ne derece doğru ne derece yanlış ne kul bilir nede kul anlamış. Üzgün birini avutmak için mi söylenir bu kelime yoksa umutlarına umut katmak için mi? Yarına çıkmak için mi söylenir bu kelime yoksa bu günü rahatlatmak için mi?

Her halükarda samimi bir kelime olarak gözükmüyor bana. “her şey çok güzel olacak” tamam ama nasıl ne zaman? Hep bir bilinmezlik var işin içinde. Güzel olacak ama nasıl olacak ne değişecek hayatımda eksiler artıya nasıl geçecek bunu kimse açıklayamaz sadece söylerler ezberledikleri bu sözü. Çünkü bu kolaylarına gelir çünkü bu ONLARA da umut verir sana söylerken aslında bir yandan da kendini inandırmaya çalışıyordur çünkü onunda bu kelimenim doğruluğuna inanması gerekiyordur, bu kelimenin samimiyetinden şüphesi vardır.

“her şey güzel olacak” heh gülerim ancak. Olsaydı bu güne kadar olurdu zaten dedim ya bu kelime sadece bir kandırmaca insanların birbirlerini en başta da kendilerini avuttukları bir kelime.

Dedim ya size bu kelime ne derece doğru ne kul bilir ne kul anlamış…

 

NOT: benim hayatımda sadece bir kez oldu bu güzellik ve ömrüm boyunca sürecek inşallah ama yine de bu kelimenin samimiyetinden şüphem var.

Saygılarımla…

18.02.2013

gölcük

 
Toplam blog
: 75
: 309
Kayıt tarihi
: 26.01.13
 
 

" Terra : Yeni Dünya " kitabı yazarı... Bilim kurgu hayranı ... ..