Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hiç birşey

Hiç birşey
 

Bazen içim sıkılıyor benim, buraya ait değilmişim, başka hayatlarda olmam gerekiyormuş gibi... ‘yaşam’ ne karmaşık ve fazla. Hayat bazen ne kadar zor..

İlişkiler, hayatımızın temelini oluşturan olgu. Bazen biri ile tanışırsınız ve dersiniz ki; işte bu! nerdeydin bunca zaman.. herşey değişir o zaman. Aile, okul, iş hepsi başka yerde olur artık. Ama en tepede 'O' olur. Kimseye vermek istemezsin yerini..

Çiçekler, ağaçlar, böcekler bile başkadır artık. Tüm damarlarında mutluluk dolaşır, koşar gibi. Sanki maraton yarışında.. Hep daha daha mutluluk istersin. Haksız da olmazsın tabii.. Onca zaman yokluğunu çektiğin ‘SEN’ en mükemmel kimliği ile çıkagelmiş. Artık önceliklerin yer değiştirmiş. Geçmişte ve gelecekte değilsin. Sadece şimdiki zamandasın. Bugündesin, bu saniyede, bu zamanda. Gelmiş ve geçmiş önemsiz. 

Artık anlarsın PARA benim önceliğim değil. Yaşam sebebim değil. Bu anı yaşamak benim sebebim. Kırmazsın kimseyi, seversin, dinlersin. Nefes alırsın, bolca, kocaman, durmadan.. Tam nefes alırsın ve birşey olur.

Karanlık...

İşte o gün  ‘O ‘ışık olur.. Belki rüzgar, belki yağmur belki ağaç belki kuş.. Başka hayatlara, belki başka zamanlara gider. Bilirsin geri gelmeyecek, gelemeyecek. Şimdi seni hüzün sarar, alır kollarına bırakmaz. Sende gitmek istemezsin zaten. Saatler geçer,günler, haftalar, aylar ve sonra yıllar.. Çok param olsa zamanı satın alsam dersin. Veya zamanı geri çevirmek istersin. Ve olmayacağını bilirsin yine de istersin. Belki, kim bilir belki diye..

Ve düşünürsün GERÇEK nedir diye? Ve hatırlarsın, SONLU OLAN HİÇ BİRŞEY GERÇEK DEĞİLDİR.

 
Toplam blog
: 5
: 448
Kayıt tarihi
: 07.05.12
 
 

İlgi alanları: kitap, dergi, yoga, meditayon, felsefe, şarap, gece, ayakkabı, iş yerim, tütsü, kı..