Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Darüşşafaka Mezunu. Marmara Üniversitesi Almanca İşletme bölümünü bitirdi. Şu an Pazarlama İletişimi Uzman Yardımcısı. Müzik ve kitap kokusunun tutkunu. gezgin-sosyal insan. Yazmayı ezelden beri sever, ama vakitle rengi değişir kaleminin...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Onu olduğu kişi yapan rejime söven bir piyanist; Anjelika Akbar

Nükhet Hanım, hem ilginize hem de ihtiyatlı gözlemlerinize müteşekkirim. Fakat şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Her bakan başka bir şey görür. Bir insanın dahi tek bir gerçeği barındırması imkansızdır. Ben şahsi fikirlerimi, kendi yorumlarımı paylaşıyorum. Siz sözlerimin gerçeği ifade etmediğini söylemişsiniz. Hangi gerçekten bahsediyoruz burada? Şimdi madem o kadar seviyordu Sovyetleri ve eğitim sistemini ve her şeyini, madem her bahsettiğinde gözleri doluyor; neden ülkesi için birşeyler yapmak yerine, Akmerkezlerden kendini aldırarak röportaj veren, müzik dinlemeye gelmiş insanlara oğlundan bahseden, kesinlikle satın almayacağım - konsere gelirken varlığından haberim olmayan- kitabının reklamını yapmaktan çekinmeyen, bir insan olmuş çıkmış? Siz sevmeye devam edebilirsiniz lütfen. Fakat düşüncelerime saygı göstermek zorundasınız. İsterseniz şöyle yapalım, siz de kitap hakkında bir yazı yazın, okumak zorunda kalmadan içeriğini öğrenelim. aa bak ne kadar yanılmışız diyelim. Saygılar.

29 Mart 2011 11:26
Onu olduğu kişi yapan rejime söven bir piyanist; Anjelika Akbar

İndigo'nun isteğine tabii kalmış olması sanatçının kendi iradesinde olan bir şeydir. Ve evet haklısınız saygısızlık yapmaya hakkım yok- ki yapmadım da zaten. Özgür irademle beğenmeme hakkımı kullanıyorum. Özgür irademle "ben o gün bir sanatçı değil, bir pazarlamacı, halkla ilişkilerci izler gibiydim" diyebiliyorum. Farklı düşüncelerinizle düşünce dünyamızı geliştirdiğiniz için size de ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

28 Mart 2011 20:53
Onu olduğu kişi yapan rejime söven bir piyanist; Anjelika Akbar

Reha Bey, kusuruma bakmayın. Libertango yorumunu ben de beğenmedim, hele ev hanımı konseptinde böylesi güzel bir eserin sunulması aslına bakarsanız benim de hoşuma gitmiyor. belki bu konuya da eleştiri getirmeliydim, still life görüntülerden etkilendiğim için belki de klibe (müziğe değil de görüntülere) şans vermek istedim. Beğenmediğiniz görüntülere maruz kaldığınıza üzüldüm. Müzikle kalın. Sevgiler.

21 Mart 2011 18:11
 
Toplam blog
: 9
: 918
Kayıt tarihi
: 09.03.11