Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Homo - Sapiens' in sonu

Homo - Sapiens' in sonu
 

Bu dönem ne bilgi çağı ne de aydınlanma çağı, yaşadığımızsa tam bir kırılma noktası!

Korkunç ihtiraslarının ortasında yaprak gibi savrulan Homo Sapiens'in bitmekte, tükenmekte olduğu son çağı yaşıyoruz.

Binyıllardır insanlığı ve dünyayı kan, gözyaşı ve nefret çöplüğüne dönüştüren bu türün bildiği tek şey madde bilincinde ve materyalist düzende üremek ve teknolojik gelişme göstermek.

Neoliberalizm, postmodernizm kavramları hepsi kısır entellektüel salatası hatta safsatası. Demokrasi kılıfı altında büyük kitleleri yüzyılı aşan sürelerdir sömürmeyi sürdüren ancak adını imparatorluk'tan süper güç'e çeviren ülkeler var. Ama onların çıkar düzenleri artık bitiyor. Bittiği için ki son dönemde bu modern çağ tiranları kendi iblisliklerini örtmek için dünyanın enerji kaynaklarına göz koymuş durumdalar.

Büyük bir evrimin eşiğindeyiz gerçekten de. Bu yüzden herşey şiddetleniyor. Şer güçleri kadar kendi insanca güçlerinin farkında olanlar da var ve gittikçe çoğalıyor.. Onlar hayatın dünyadan ibaret olmadığını, tüm insanlık ailesinin bir ve kardeş olduğunu bazılarımızdan önce anlıyorlar. Mah ve şer birlikte yaşanıyor. Bazılarımızın adını " kıyamet " diye telaffuz ettiği günlerde yaşıyoruz.

Birçoğunun sandığı gibi kıyamet bizim göremeyeceğimiz mesafede veya uzak bir zamanda değil. ŞİMDİ VE ŞU ANDA BU SÜRECİN İÇİNDEYİZ . Yine sandığımız gibi toptan bir yokoluş da değil. KIYAM-ET ASLINDA " UYAN ! " DEMEK ! Ayrıca Kıyam namazda ayakta duruş anlamına gelyor ki bu iki manada da bir çöküş veya yokoluşdan çok bir hareket bir diriliş yenilenme anlamı çıkarılabilir.

Önümüzdeki yıllarda ruhsal anlamda çok büyük bir transformasyon beklendiği kadar hücresel bir evrim de gerçekleşecek. Bu şekilde ele alındığı zaman kıyamet daha önce bildiğimiz anlamda mevcut olmayan yeni bir hayatın ve türün başlangıç noktası da olabilir. Bu yeni türün adı Homo- Novus olacak. 0 şimdiye kadar hiç olmadığımız kadar barış, huzur ve güven içinde yaşayacak çünkü yeni ve farklı bir bakış açısına sahip olacak. Bu türün beyin yapısı daha gelişkin, beyin dalgaları daha farklı titreşimlere sahip ve beynin her iki lobu da dengeli hormon üretecek. Dolayısıyla Homo- Sapiens'in yaşadığı nevrotik hatta şizofrenik bir dünyada da yaşamayacak.

Biliyor musunuz California Avalon Enstitüsü'nde insan dna zincirleriyle ilgili uzun yıllardır araştırma yapan Dr. Brenda Fox şu anda 3 sarmala sahip dna zincirine sahip 3 çocukla çalışıyor. Bu çocukların telepatik güçleri çok gelişmiş. Kinetik yetenekleri de. Öyle ki hiç dokunmadan sadece konsantrasyon yoğunluğuyla bir bardağı suyla doldurabiliyor, eşyaları odanın bir ucundan diğerine hareket ettirebiliyorlar.

Homo Novus bizim hiç olmadığımız kadar gelişmiş bir immün sisteme de sahip olacak. Çok yakında gerçekleşecek olan vahim ve ani iklim değişikliklerine, yine kendini bilen insan diye ilan eden ama cahil bir o kadar küstah ve gaddar olan Homo-sapiens'in ihtirasları yüzünden dünyayı altüst eden doğal ( su, toprak, hava ve gıda )kirliliğine veya yeniden sözü edilmeye başlanan nükleer savaş olasılıklarına karşı korunabilmek için.

Belki de Homo-sapiens'in kendi kendisini yoketmesine de gerek kalmayacak. Çünkü 2008 yıllarında görünmeye başlayacak korsan gezegen Marduk hızla dünyaya yaklaşıyor. ( Aslında içinde yaşadığımız Samanyolu galaksisine ). Akabinde bir foton kuşağının etkisine gireceğimiz söyleniyor. Öyle ki dünyanın 2012 yılında foton kuşağının tam merkezinde olacağı ve ilk 6 gün bu kuşağın yayacağı muazzam elektromanyetik dalgalar yüzünden yeryüzünde hiçbir elektrikli ve elektronik aygıtın çalışmayacağı dolayısıyla tam bir karanlık ve soğukta kalacağı öngürülüyor. Öyle ki kayıt altına alınabilmiş tarihte bilinen uygarlıkların bize gösterdikleri, belli başlı dinlerin kitapları, kadim öğretiler, efsaneler, kehanetler ve şimdi de bilim hepsi önümüzdeki günlerde çok ciddi ve evrensel bir dönüşüm sürecine gireceğimize işaret ediyor.

Unutmayalım ki Kuran'ın bir ayetinde Şeytan Tanrı'ya şöyle seslenir. " Andolsun ki eğer beni kıyamete kadar yaşatırsan -ihlas sahibi olanlar hariç- onların çok büyük bir kısmını azdıracağım. "

Yine birçok din kıyametten hemen önce " deccal " diye bir şarlatanın ortaya çıkacağını ve insanlığın büyük kısmını onların yararına işler yaptığını söyleyerek kandıracağından bahseder.

Bence azgın (ya da azdırılmış topluluk) kendi içindeki bilgeliği ve gücü hiç bir zaman bilememiş o yüzden de ezip geçen, öldüren, 5000 yıllık insanlık tarihinde 3000 den fazla savaş çıkarmış biz Homo-Sapiens'ler, en büyük deccal de Bush efendidir.

 
Toplam blog
: 103
: 2248
Kayıt tarihi
: 26.07.06
 
 

 Hacettepe Üniversitesi'nde Psikoloji okudu. İ.Ü. Gazetecilik mezunudur. Öğrencilik yıllarında İn..