Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Horozumu kaçırdılar

Horozumu kaçırdılar
 

Geçen haftaki haberleri her dinlediğimde balyoz davasının delilleri, belgeleri ortaya dökülüyordu. Haberleri dinledikçe ben FM canlı yayın yapıyor kafamın içinde horozumu kaçırdılar damdan dama uçurdular içine de pilav pişirdiler bili gâh bili gâh güzel horozum vay kar beyazım. Güzel bir parça bana af ile salıverilip ortadan kaybolan Hizbullahçıları hatırlattı. Sahi nereye gittiklerini bilen var mı? Gündem değiştirmek halkın düşüncelerini başka tarafa çekmek çok kolay, elimizde bir Ergenekon davası birde balyoz davası olduğu sürece unutturmak istediklerimizi bu iki davanın dökümlerini bir hafta televizyon kanallarında deşifre edersek olayı ört bas etmiş oluruz. 

Af ile salıverildiler bir gecede ortadan kayboldular, nereye gittiler veya gönderildiler? Bir vatandaş olarak merak ediyorum. Birçok kişinin katillerine siz çuvaldan bir yasa çıkartıp ortalığa salıverdiniz, Bizim elimizden gelen budur, gerisi size kalmış ortadan kaybolun, bir kaç gün arar peşinizi bırakırız mı dediniz. Nasıl olsa yıllardır elimizde olan Ergenekon ve balyoz gibi darbe kokan iki tane dava varken halkın dikkatini dağıtmak çok kolay. Bize de horozumu kaçırdılar şarkısını dinlemek ve yorumlamak kalıyor. 

Bizim Hizbullahçıları kaçırdılar, içine de balyozlu pilav pişirdiler bili gâh bili gâh güzel horozum, vay kar beyazı ergonokonum. Bu defa ergonokoncular haber malzemesi olmaktan yırttı. Bir dahaki sefere ört bas edilmek istenen olayda sıra onların hak yenmesin, halk olarak güceniriz valla! 

İyi ki darbe planları hazırlayıp malzemeleri ve belgeleri toprak altına koymuşlar, yoksa sumen altı edilmesi gerekenler neyle edilecekti. Merakımı mazur görün bu Hizbullahçılar aç mıdır susuz mudur bu karda kıyamette nerdedirler? Özgürlüğün pahasına bir yerlerde donup kalmasınlar. 

Neyse ben unutulmasınlar diye bir hatırlatayım dedim. Bulun şu katilleri, içeriye aldığınız Paşalardan( pardon size göre darbecilerden)halkın bir zarar göreceğini sanmıyorum. Çünkü onlar bu ülkeye içten ve dıştan gelebilecek tehlikeleri, canlarını ortaya koyarak, bizleri korumayı görev edinmişlerdir. Eğri oturup doğru konuşalım. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Saygı ve sevgiyle kalın 

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..