Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '18

 
Kategori
Siyaset
 

Hükumet Başarısız da Olsa İktidar Değişmez Gibi Bir Durum Var, Ekonomi Önemli Değil Zaferleri Var

Hükumet Başarısız da Olsa İktidar Değişmez Gibi Bir Durum Var, Ekonomi Önemli Değil Zaferleri Var
 

Benim bir iddiam var terör olmasaydı bu hükümet bu kadar süre iktidarda kalamazdı. Hizmet tamam da hani geçim falan bakmayın siz dilenci Ertuğrul seyrediyor.

Hükümet de bunu biliyor ve ona göre de bir dünya var. Ekonomi bu şartlarda hiç belirleyici değil (ki aksadığı zaman yardım mardım) Ak Parti koşullar böyle devam ettiği sürece kaybetmez çünkü halka istediğini veriyor: Afrin.

Siyasetin durumunu izlenen dizilerden anlamak mümkün.

İç siyasetle ilgili yazılarımız pek okunmuyor, nedeni belli; çünkü kimseye bir şey vermiyoruz, bir tarafı tutup diğer tarafa dalsam bak gör sen! Ama tabi Allah yazdıysa bozsun, ben insanlarımı seviyorum, bir kesimi diğer bir kesime düşman edemem!

Ekonomi önemli olsaydı burada olmazdık, yiyecek ekmeğimiz varsa tamam. Ama Afrin bitsin (yani terör tamamen) AKP zora düşer, o zaman ekmek derler çünkü şimdi ekmeğimiz Afrin!

Hizmetin de etkisi var tabii ki… Eskiden her şey devlet içindi (Sadece Çankaya’nın yolları parkeydi) şimdi biraz millete dönüldü gibi (Devlet de ülke de insandan daha değerli olamaz)

Zaten muhalefetin şansızlığı da burada, karşı olduğu halde savaşa övgü yapmak durumunda. Ama muhalefet Ali olsa altına Düldül vermezler çünkü bu işin adamı değil, dünyası farklı.

İşin acı yanı, hükümet hizmet ve icraatlarıyla kazandı oluyor.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..